Νέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε την Τετάρτη ο Τσοχατζόπουλος. Ο κρατούμενος στη φυλακή Κορυδαλλού μίλησε για τα θέματα υγείας τα οποία βιώνει, αλλά και τα ζητήματα ασφάλειας που υπάρχουν στη φυλακή.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζήτησε να λάβει το «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» έτσι ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Οι κατηγορίες σε βάρος μου δεν είναι αποδεδειγμένες. Σας λέω ότι είμαι παντελώς αθώος. Τίποτα δεν έχω κάνει. Οι συνήγοροι σας βάζουν θέμα υγείας, εγκλεισμού στον Κορυδαλλό, που με ευθύνη του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα πρέπει να εποπτεύονται. Πρέπει να βγω άμεσα!» επισήμανε ο πρώην Υπουργός.

Και πρόσθεσε: «Ο Κορυδαλλός έχει καταρρεύσει. Υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση προς άλλους συγκεκριμένους κρατουμένους. Όταν οι συνθήκες φύλαξης είναι ανεξέλεγκτες, έρχονται στιγμές που δημιουργούνται επεισόδια, όπως πριν μερικές εβδομάδες. Μπαίνουν σε κίνδυνο κρατούμενοι. Οι μειωμένες συνθήκες ασφαλείας σε συνδυασμό με τα ζητήματα υγείας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να επιληφθείτε του ζητήματος. Δεν υπάρχει εγγύηση για την ασφάλειά μου».

Να σημειωθεί, πως η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη. Τότε, άλλωστε θα πραγματοποιηθούν και οι απολογίες των κατηγορουμένων.