Όλα είναι έτοιμα και το Thessalonink έρχεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη να ξετρελάνει τους λάτρεις των tattoo και όχι μόνο. Που; Φυσικά στο μαγικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μεταξύ, λοιπόν, των καταξιωμένων καλλιτεχνών στο χώρο της δερματοστιξίας που θα βρίσκονται στο Thessalonink θα είναι και  ο Thomas Gramm από το Nico Tattoo.

  1. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τα tattoo;
  2. Το 1997 έκανα το πρώτο μου tattoo και δύο χρόνια αργότερα, δηλαδή από το 1999, ασχολούμαι επαγγελματικά.
  3. Ειδικεύεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο στιλ;
  4. Ασχολούμαι με το γιαπωνέζικο στιλ όχι, όμως, το παραδοσιακό είναι λίγο διαφοροποιημένο.
  5. Τι διαφορετικό από τα υπόλοιπα convention έχει κατά την γνώμη σου το Thessalonink;
  6. Αρχικά αυτό που διαφοροποιεί το Thessalonink από τα υπόλοιπα convention είναι το μέρος που γίνεται. Βέβαια, φέτος θα είναι το Convention ένα και με το Street Mode Festival, έτσι ο ένας θεσμός θα ενωθεί με τον άλλο και ο συνδυασμός ο οποίος θα προκύψει θα είναι σίγουρα μαγικός. Το τριήμερο που διαρκεί το Thessalonink όσοι το επισκεφτούν θα μπορέσουν να γνωρίσουν πολλούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να απολαύσουν αρκετές μουσικές μπάντες.
  7. Πόσα άτομα από το Nico Tattoo θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στο  Thessalonink;
  8. Θα είμαστε 3 άτομα από το Nico Tattoo της Θεσσαλονίκης, εγώ, ο Peter M. Phill και ο Stefanos, από το studio της Αθήνας ο Ozone και ο Dimitris Chatzis και ο Nico από την Αλεξανδρούπολη.