Σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση ο Πρίγκιπας Χάρι ανοίγει την καρδιά του και εξηγεί πως βίωσε το θανατο της μητέρας του Πριγκίπισσας Diana.
Ομολογεί πως επί 20 χρόνια είχε καταπνίξει όλα του τα συναισθήματα και χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσει να κάνει βήματα μπροστα στη ζωή του.

Η συνέντευξη δόθηκε στην βρετανική εφημερίδα The Telegraph και στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Με αφοπλιστικό τρόπο ο Χάρι εξήγησε πως η απώλεια της μητέρας του τον οδήγησε σε “ολοκληρωτικό χάος”
“Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το να χάσω τη μαμά μου στα 12 μου χρόνια και από εκεί και πέρα να αποκλείσω όλα μου τα συναισθήματα για τα επόμενα 20 χρόνια, είχε πολύ σοβαρή επίδραση όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην δουλειά μου”
Όπως παραδέχτηκε χρειάστηκε να κλείσει τα 28 για να ζητήσει την βοήθεια ειδικού. Κι αυτό γιατί όπως λεει χαρακτηριστικά: “τα τελευταία δύο χρόνια ήταν το απόλυτο χάος. Δεν ήξερα τι δεν πάει καλά με εμένα”.

Πρίγκιπας Χάρι: Ο τρόπος μου να το αντιμετωπίσω, ήταν να χώσω το κεφάλι μου στην άμμο. Αρνιόμουν και να σκεφτώ την μητέρα μου, γιατί πού θα βοηθούσε αυτό; Απλώς θα με έκανε να λυπηθώ. Δεν πρόκειται να την φέρει πίσω.

Θυμίζουμε πως 5 χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Κάρολος, έστειλε τον 16χρονο τότε Χάρι στην αποτοξίνωση, καθώς ο μικρός είχε παραδεχτεί πως έπινε πολύ και κάπνιζε μαριχουάνα.
Αργότερα ο Χάρι κατετάγη στον Βρετανικό Στρατό, όπου έμεινε ως το 2015.

Ακούστε την συγκινητική συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι