Ο μικρός Leondre, είναι ένα από τα παιδιά μου που μας δείχνουν ότι οι δυσκολίες της ζωής και η άσχημη συμπεριφορά των γύρω σου πρέπει να λειτουργεί ευεργετικά στον οργανισμό σου και να σε κάνει να οπλίζεσαι με κουράγιο και να υποστηρίζεις τον εαυτό σου. Για να σε βάλουμε στο θέμα πρέπει να σου εξηγήσουμε τι έχει συμβεί. Ο μικρός Leondre που έπεσε θύμα bullying, δεν υπέκυψε στην βία που του ασκήθηκε. Αντιστάθηκε και επιτέθηκε στους θύτες.

Το συγκεκριμένο παιδί που έπεσε θύμα bullying, βρήκε τη δύναμη κι όχι απλά μίλησε για τις επιθέσεις που δεχόταν από τους συμμαθητές του αλλά, τους έδειξε πόσο και πόσο πολύ πιο δυνατός είναι, απαντώντας με τη μουσική. Ο μικρός Leondre μάλιστα μαζί με τον φίλο του έχουν το συγκρότημα Bars and Melody και πήραν μέρος στο βρετανικό talent show όπου βγήκαν τρίτοι.

Το τραγούδι που κέρδισε το κοινό φέρει τον τίτλο: Mr. Bully- Horeful, και μιλάει για την δική του ιστορία λέγοντας στο Θεό να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί μόνος του να τα βγάλει πέρα.

Μετά από την επιτυχία αυτή ο μικρός κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και να κυκλοφορήσει αυτό κι άλλο ένα τραγούδι.