Αυτόματα υποψήφιος για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας δηλώνει ο Τζέρεμι Κόρμπιν! Μπορεί ο Κόρμπιν να μην κατάφερε να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης απ’ τους βουλευτές του κόμματός του καθώς οι βουλευτές του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας υπερψήφισαν την πρόταση μομφής εναντίον του ηγέτη τους στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εκείνος θα το βάλει κάτω!

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, δήλωσε σήμερα -Κυριακή- πως περιμένει ότι θα συμπεριληφθεί αυτόματα στο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, χωρίς να χρειάζεται να προταθεί από βουλευτές του κόμματος και πως αν αυτό δεν γίνει θα το αμφισβητήσει!

Περιμένω να είμαι στο ψηφοδέλτιο γιατί σύμφωνα με τους κανόνες του κόμματος, ο νυν ηγέτης του κόμματος σε περίπτωση που αμφισβητηθεί θα πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο ούτως ή αλλιώς

Η Αντζελα Ιγκλ θα θέσει υποψηφιότητα

Από την άλλη πλευρά, η βουλευτής των Εργατικών Αντζελα Ιγκλ δήλωσε την πρόθεσή της να θέσει υποψηφιότητα τη Δευτέρα, για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος. Η ίδια μάλιστα τόνσε πως η συγκεκριμένη απόφαση της έρχεται μετά την αδυναμία του Κόρμπιν να ενώσει το κόμμα.