Ο Κοκκινάκης συνάντησε ξανά τους φίλους του και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του… #NOT

LIKE US ON FACEBOOK

Αν μας έμεινε ένα πράγμα απ’ τη συμμετοχή του Κώστα Κοκκινάκη στο Survivor αυτό δεν είναι άλλο απ’ το ανέκφραστο πρόσωπό του. Ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε εάν είναι χαρούμενος, θλιμμένος, νευριασμένος ή ενθουσιασμένος!

Μάλιστα, η ανέκφραστη φάτσα του αθλητή του πόλο είχε δώσει έμπνευση στους τουιτεράδες να δημιουργήσουν την παρακάτω φωτογραφία, η οποία έγινε viral!

Κοκκινάκης

Τώρα ο Κώστας Κοκκινάκης αποφάσισε μετά από τόσο τρολάρισμα, να τρολάρει και ο ίδιος τον εαυτό του και μάλιστα το τερμάτισε!

Όπως είναι φυσικό, με την επιστροφή του στην Ελλάδα συνάντησε ξανά τους φίλους του, με τους οποίους πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κι ανέβασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Τα φιλαράκια μου 🙁 ».

Στη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε τη χαρά στα πρόσωπα όλων των ανδρών, οι οποίο νιώθουν μεγάλη ευτυχία που ενώθηκαν ξανά με τον φίλο τους…

Τα φιλαράκια μου☹️

A post shared by Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) on

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Κοκκινάκης ανέβασε ακόμα μια ίδια φωτογραφία, στην οποία, όμως, αυτή τη φορά είναι όλοι χαμογελαστοί, παραδεχόμενος τη… ντροπή του που γελάει!

Ντρέπομαι που γελάω αλλά με πίεσαν οι φίλοι μου!!

A post shared by Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) on

Μια μέρα νωρίτερα ο απολαυστικός Κοκκινάκης είχε αυτοτρολαριστεί ξανά, ανεβάζοντας φωτογραφία με την πρώην συμπαίκτριά του Λάουρα, στην οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη…. χαρά του για ακόμα μια φορά!

Κώστα Κοκκινάκη σ΄αγαπήσαμε!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved