Μία σημαντική ημέρα για την ιστορία της Βρετανίας ξημέρωσε σήμερα καθώς Ο Κάμερον αποχωρεί η Μέι έρχεται και οι διαδικασίες για το Brexit πατάνε γκάζι!

Συγκεκριμένα, σήμερα τετάρτη ο Ντέιβιντ Κάμερον πρόκειται να παραδώσει την Πρωθυπουργία της Βρετανίας στην Τερέζα Μέι, ενώ λίγο νωρίτερα θα απαντήσει για τελευταία φορά σε ερωτήσεις στο κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα βρεθεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου και θα παραδώσει επίσημα την παραίτησή του στη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Καθώς αποχωρώ σήμερα, ελπίζω ότι οι Βρετανοί θα δουν ισχυρότερη τη χώρα. Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω τη χώρα που αγαπώ» δήλωσε ο Κάμερον στην εφημερίδα “The Daily Telegraph.

Από την πλευρά της η νέα Πρωθυπουργός της Βρετανίας αμέσως μετά τηνα νάληψη των καθηκόντων της θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των μελών της κυβέρνησής της.

Η ψήφος για την αποχώρηση από την ΕΕ, σημαίνει αποχώρηση από την ΕΕ

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας,Τερέζα Μέι, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν πισωγυρίσματα και πως ο Βρετανικός λαός επέλεξε την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση καια υτό θα κάνει η Κυβέρνηση της.