Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να χτιστούν. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Υπάρχουν όμως μερικές σχέσεις που όσο και να το προσπαθήσεις είναι καταδικασμένες.

Αν ο σύντροφός σου κάνει κάτι από τα παρακάτω τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσεις τη σχέση σου.

Συμπεριφέρεται σαν παιδί

Αν έχεις σταματήσει να είσαι πια η σύντροφός του, αν είσαι η μητέρα του και εκείνος συμπεριφέρεται σαν το παιδί σου, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά…

χωρισμός

Οι φίλοι του σε ενοχλούν

Παρ’ όλο που σε μια σχέση εμπλέκονται μόνο όσοι θέλεις, καλώς ή κακώς οι φίλοι ενός ατόμου είναι συχνά η επέκτασή του. Αν δεν ταιριάζεις με τους φίλους του μην το προσπεράσεις έτσι.

Είναι αλήθεια ότι όλοι έχουν έναν ή δύο φίλους περίεργους που πρέπει να ανεχτείς.

Αν ο σύντροφός σου διαρκώς σε κατηγορεί

Όταν συμβαίνει κάτι σπάνια φταίει μόνο ένας. Αν ο σύντροφός σου για ο,τι και αν συμβεί κατηγορεί εσένα και δεν είναι πρόθυμος να λύσετε από κοινού το ζήτημα τότε υπάρχει πρόβλημα…

χωρισμός

Σε κάνει να νιώθεις εξαντλημένη

Προσπάθησε να εντοπίσεις γιατί ο σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις εξαντλημένη, συζήτησε το θέμα μαζί του. Αν δεν μπορείτε να το λύσετε ή νιώθεις πως δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτό, τότε καλύτερα να φύγεις.

Δεν σε εμπιστεύεται

Η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οφείλεται στις δικές του ανασφάλειες και όχι σε κάποιο δικό σου λάθος.

χωρισμός

Είναι αγενής με τους σερβιτόρους

Όταν ένα άτομο είναι αγενές με τους σερβιτόρους αυτό δίνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του.

Τα παραπάνω ισχύουν και για τις φιλίες. Να κρατάς τους ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένο και να μη μένεις σε καταστάσεις που δυστυχώς δεν είναι στο χέρι σου να αλλάξουν.