Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παίρνει την σκυτάλη από τον Μέμο Μπεγνή και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

 1. Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό;
 2. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, νομίζω πως είναι στρεσογόνη η πρώτη εντύπωση που προκαλεί η λέξη αύριο. Αβεβαιότητα κα θολό τοπίο.
 3. Τι σας εξιτάρει;
 4. Το ρίσκο και η δουλειά μου. Βασικά το ρίσκο στην δουλειά μου.
 5. Και τι σας ξενερώνει;
 6. Η έλλειψη γενναιοδωρίας, η τσιγκουνιά – και όχι μόνο όσον αφορά τα υλικά- και η έλλειψη συναισθήματος.
 7. Σας δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνετε;
 8. Νομίζω πως το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν, πέρα από το ατομικό μου συμφέρον, να βοηθήσω την χώρα. Αν θα μπορούσαμε δηλαδή αυτά τα πράγματα που συζητάνε τόσα χρόνια, να τα βάλουμε σε μια τάξη, γιατί βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση ως κοινωνία. Αν είχε πολύ μεγάλες ιδιότητες, θα προσπαθούσα να ξεχρεώσω και την χώρα.
 9. Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω, τι θα κάνατε διαφορετικά;
 10. Θα διόρθωνα τα λάθη που έχω κάνει και μου κόστισαν πολύ. Αλλά δεν νομίζω πως είναι καλή σκέψη αυτή. Ο χρόνος είναι χρόνος και ποτέ δεν γυρίζει πίσω. Οπότε πάντα πρέπει να κοιτάμε το σήμερα. Κι αν μπορούμε να μαθαίνουμε και κάτι από τα λάθη μας όμως, τότε ακόμα καλύτερα.
 11. Με ποιο ήρωα καρτούν σας έχουν πει ότι μοιάζετε;
 12. Τα κλασικά: αρκούδες, κοάλα…
 13. Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάτε τον τελευταίο καιρό;
 14. Αν και το παθαίνω τακτικά να μου κολλάει κάποιο τραγούδι, τελευταία δεν μου έχει κολλήσει κάποιο.
 15. Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σας ή οι άλλοι;
 16. Ο εαυτός μου, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως δεν παίζουν σημαντικό ρόλο και οι υπόλοιποι. Όχι όλοι οι υπόλοιποι όμως, συγκεκριμένοι υπόλοιποι. Τους έχω ξεχωρίσει. Και φυσικά μετράει και αυτό που λέμε κοινή γνώμη.
 17. Θα μπορούσατε να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας χωρίς σταγόνα αλκοόλ;
 18. Ναι, ναι άνετα. Το κάνω ανά διαστήματα. Παρόλο που υπήρξα στο παρελθόν περιστασιακός πότης γενναίος, νομίζω πως μπορώ πολύ πιο εύκολα πια.
 19. Τι θα θέλατε περισσότερο αυτή τη στιγμή;
 20. Με την γενική έννοια, γαλήνη και χαρά.
Σημείωση!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega «Μάλιστα, Σεφ!», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο τον απολαμβάνουμε στο Άνοδος Stage και την παράσταση «Άγαμοι Θύται selfie» στο πλευρό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Γιώργου Χρυστοστόμου, Γιώργου Χατζή και της Ρούλας Μανισάνου. Μαζί τους οι Κώστας Μακεδόνας και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τέλος, κάθε Τετάρτη με Κυριακή, τον βρίσκουμε στο Θέατρο Άνεσις, στην παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία».

Photo: megatv.com