Η Dawnetta Heinz, μια 22χρονη personal trainer από την Omaha της Nebraska, έγινε πρόσφατα viral για την απόφασή της να δημιουργήσει μια “αλυσίδα” νυφικών ώστε οι γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη να μπορούν να έχουν το φόρεμα των ονείρων τους.

Η Heinz, η οποία κάποτε βρέθηκε άστεγη και έζησε στο αυτοκίνητό της, αποφάσισε να μεταβιβάσει το νυφικό της σε μια γυναίκα που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, αντί να το αφήσει παρατημένo σε μια αποθήκη.

Η personal trainer δήλωσε στο YahooStyle ότι μετά την πρώτη επέτειο του γάμου της, αποφάσισε να προσφέρει το φόρεμα σε οποιαδήποτε γυναίκα δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την αγορά νυφικού.

Αφού διάβασε όλα τα comments των ενδιαφερόμενων γυναικών, η Heinz αποφάσισε να συνεχίσει να δίνει το νυφικό της σε γυναίκες. Η Heinz λέει ότι υπάρχουν ήδη 12 γυναίκες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να δανειστούν το φόρεμα και η ίδια δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει να το δίνει.

Μια από τις πρώτες γυναίκες που θα δανειστούν το φόρεμα της Heinz θα είναι η Arianna Pro, μια μαμά τεσσάρων παιδιών, που θα φορέσει το νυφικό φόρεμα των 1.200 δολαρίων στην τελετή ανανέωσης των όρκων του γάμου της.

 

 

 

Photo: KELSEY SCHIRMBECK PHOTOGRAPHY