Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παίρνει τη σκυτάλη απ’ το Λευτέρη Ελευθερίου και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

 1. Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;
 2. Δουλειά.
 3. Τι σε εξιτάρει;
 4. Με εξιτάρει το να μπορώ να κάνω πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπώ, μου αρέσει να τους μαγειρεύω… Ό,τι άνεση μου παρέχει αυτή η δουλειά να την προσφέρω στα άτομα που αγαπώ. Είμαι γενικά ένας άνθρωπος που ζω μέσα απ’ την χαρά των άλλων και στη δουλειά μου. Μέσα απ΄τον τρόπο που απολαμβάνουν οι φίλοι μου ή η κοπέλα μου απολαύσεις που τους έχω προσφέρει εγώ, τις ξαναζώ κι εγώ!
 5. Και τι σε ξενερώνει;
 6. Λίγα πράγματα με ξενερώνουν γιατί πλέον έχω καταλάβει πως είναι η πραγματικότητα η προσωπική και η επαγγελματική. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω δύο πράγματα σίγουρα με ξενερώνει το ψέμα και ειδικά η συνέχεια του ψέματος, το μετά που προσπαθούν να με πείσουν ότι είναι η αλήθεια. Το δεύτερο πράγμα που  με ξενερώνει είναι το να με θεωρούν δεδομένο, τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά μου.
 7. Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι κάνεις;
 8. Το πρώτο θα ήταν να διασφαλίσω την υγεία μου για να μπορώ να υπάρχω, το δεύτερο να διασφαλίσω ότι θα είμαστε καλά από υλικής άποψης εγώ και τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τρίτον θα αφαιρούσα όλο αυτό το μαύρο σύννεφο πάνω απ’ την Ελλάδα, είτε αυτό θα ήταν η διαγραφή του χρέους, είτε η αποκατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
 9. Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα έκανες κάτι διαφορετικά;
 10. Δεν θα σου πω το κλισέ «δεν μετανιώνω». Φυσικά και μετανιώνω. Θεωρώ ότι η ζωή ήταν πολύ επιεικής ζωή μου. Επαγγελματικά και πάλι θα μπλεκόμουν με την τηλεόραση, είναι ένα στοίχημα που δεν ξέρω αν έχω κερδίσει. Πήρα τη μεγάλη απόφαση και δεν ξέρω ακόμα αν έχω κάνει καλά. Εκτός από το ραδιόφωνο που το νιώθω ότι το κάνω καλά, όλα τα υπόλοιπα είναι ακόμα υπό εξέταση. Πρακτικά θεωρώ ας πούμε ότι έκανα λάθος που εμεινα στο MEGA και δεν πήγα στον Antenna με την Φαίη και το Γιώργο, όμως αν ήμουν εκεί ξανά, πάλι το ίδιο θα έκανα, γιατί εκείνα τα δεδομένα, την ηλικία και το μυαλό είχα, ήθελα να φανώ φιλότιμος απέναντι στο κανάλι μου και θεώρησα ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα στο κανάλι που δεν είχε παρουσιαστές και με ανέδειξε πριν από κάποια χρόνια.
 11. Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;
 12. Από κινούμενα σχέδια με τον Daffy Duck κι από ταινία με τον  Τζιμ Κάρεϊ. Από Έλληνες μου έχουν πει ότι μοιάζω με τον Τσαλίκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη. Είχα μπει σ’ ένα ταξί μια φορά και ξεκίνησε ο ταξιτζής να μου λέει πόσο καλός είσαι κλπ. Στο τέλος της διαδρομής της διαδρομής, λοιπόν, μου λέει «ρε συ βλέπω αυτό που κάνεις στο Λούφα και Παραλλαγή κι έχω πεθάνει στα γέλια» και στο τέλος μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, του το δίνω και μου λέει πως σε είπαμε «Ορφέας του λέω, τι να του πω!».
 1. Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;
 2. Έχω κολλήσει με την Adele, δεν ξέρω εάν πρέπει να ντρέπομαι γι’ αυτό, έχω πάθει μεγάλη ζημιά, θέλω πολύ να πάω σε συναυλία της! Αυτό που ακούω συνέχεια τώρα είναι το «One and Only».

 1. Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;
 2. Μόνος ο εαυτός μου. Τους άλλους τους ακούω πάντα, εννοείται πως ακούω πολύ τους κολλητούς μου που με επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Οι φίλοι μου είναι ο φάρος μου. Σε δεύτερο επίπεδο ακούω και τους τηλεκριτικούς και τους ανθρώπους απ’ τον χώρο, αλλά πιο πολύ σε επίπεδο του να μου πουν κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Πολλές φορές κάποιος σου λέει κάτι, αλλά αν εσύ κατεβάσεις ρολά μετά το χάνεις γιατί μπορεί οι όχι τόσο κοντινοί σου να σου πουν κάτι που δεν έχεις σκεφτεί. Πιο σημαντικοί όμως είναι σίγουρα πάντα οι φίλοι μου, ωστόσο, ο πιο στυγνός κριτής είναι ο εαυτός μου.
 3. Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;
 4. Ναι! Εγώ καταναλώνω το αλκοόλ σε επίπεδο παρέας.
 5. Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;
 6. Θα ήθελα να ηρεμήσω από το θέμα δουλειάς, να προσφέρω και να νιώσω ότι υπάρχει ανταπόκριση και στην τηλεόραση, όπως το νιώθω στο ραδιόφωνο. Σε δεύτερη φάση αυτή τη στιγμή να φύγει αυτό το μαύρο σύννεφο πάνω από όλους μας.
Σημείωση!

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ακούμε καθημερινά στο Ρυθμό 949 στις 07:00-10:00.

Photo: Antenna