Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Αυτή την εβδομάδα ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Αττώνης αποδέχεται την πρόκληση και απαντάει όσο πιο ειλικρινά μπορεί σε 10 ερωτήσεις.

 1. Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;
 2. Όλα αυτά που έχω την τύχη να κάνω και (ελπίζω) όλα αυτά που θα έρθουν και θα με εκπλήξουν.
 3. Τι σε εξιτάρει;
 4. Το να δημιουργώ, η παρέα των φίλων μου, μια ωραία ταινία, ένα ωραίο φαγητό, μια νέα σχέση, μια σχέση ζωής, ένα ταξίδι και ένα φιλί διαρκείας.
 5. Και τι σε ξενερώνει;
 6. Η ασχήμια που παίρνει πολλές μορφές και κυρίως η συνήθεια να ζούμε με αυτήν χωρίς καμία προσπάθεια να ομορφύνουμε τις ζωές μας.
 7. Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;
 8. Ψάχνω να βρω την καλή νεράιδα που το έχασε.
 9. Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;
 10. Ίσως διαχειριζόμουν διαφορετικά τις προσωπικές μου σχέσεις, με τη γνώση που έχω τώρα. Αν και φοβάμαι ότι πάλι τα ίδια θα έκανα.
 11. Με ποιον ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;
 12. Με τον Tin-tin και τον Titeuf.
 1. Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;
 2. Το Sordid Affair των Royksopp. Και το Something in my heart των ίδιων.

 1. Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;
 2. Αν πω ότι δε με αφορά η γνώμη τον άλλων, μάλλον δε θα είμαι 100% ειλικρινής. Θέλουμε να αρέσουμε, θέλουμε να είμαστε καλοί σε ό,τι κάνουμε και θέλουμε να μας αγαπάνε. Όλη μου η ζωή, ωστόσο, είναι μια μάχη να πλησιάζω σε μια βελτιωμένη εκδοχή μου που διαρκώς έρχεται σε σύγκρουση με την αυτοαποδοχή μου.
 3. Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;
 4. Κάνω προσπάθειες όταν βγαίνω να πιω μερικές σταγόνες αλκοόλ για να μην είμαι εντελώς ξενέρωτος. Καταλήγω συνήθως στην κόκα-κόλα.
 5. Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;
 6. Να δοκιμάσω την τούρτα που έχω στο ψυγείο για τα γενέθλια ενός καλού μου φίλου.
Σημείωση!

Τον Χάρη Αττώνη θα τον απολαμβάνουμε από 11 Δεκέμβρη στην παράσταση “Καρφίτσες στα γόνατα” στο Από Μηχανής Θέατρο, έχοντας στο πλευρό του τους:  Πάνο Παπαδόπουλο και Σοφία Φιλιππίδου.

Photo: Γεώργιος Κορακιανίτης