Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος είναι νέος, ωραίος και φυσικά ξέρει καλά από μουσική. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία στο Λονδίνο. Αν τον ψάξουμε θα τον βρούμε σε ένα από τα διασημότερα club ενώ, μας κρατά και συντροφιά με την φωνή του αφού έχει την δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Μπορεί να έφυγε προ κρίσης από την χώρα μας αλλά, έχει καταφέρει να ενώσει με τις μουσικές του μελωδίες τους Έλληνες που ζουν στην βρετανική πρωτεύουσα και να τους δώσει μια δόση από την χώρα που άφησαν πίσω και νοσταλγούν.

 1. Πώς πήρες την απόφαση να ζήσεις στο Λονδίνο;
 2. Έφυγα από την Ελλάδα όταν ακόμα εκεί ευημερούσαν τα πάντα. Το έκανα λόγω σπουδών και περισσότερο γιατί ήθελα να έχω μια καλή προϋπηρεσία. Τώρα είμαι project manager σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου και όπως αποδείχθηκε έκανα καλά που έφυγα.
 3. Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική;
 4. Έπαιζα μουσική από το 2000 σε ένα γνωστό club των Βορείων Προαστίων και έτσι όταν ήρθα στην Αγγλία ξεκίνησα και εδώ τις εμφανίσεις μου που διήρκεσαν 2 χρόνια (από το 2003 έως το 2005) αλλά, τότε ήταν σε λιγότερο ρυθμό απ’ ότι τώρα.
 5. Ενώ, έπαιζες ερασιτεχνικά πώς κατέληξες να γίνεις ένας επαγγελματίας του είδους και να βρεις τον δικό σου χώρο;
 6. Γνώρισα ένα Έλληνα professional που έκανε πάρτι και με κάλεσε να παίξω ως DJ το 2005. Η συνεργασία μας ήταν, από την πρώτη κιόλας φορά, επιτυχημένη και έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Εν τέλη μετά από πολλά μαγαζιά που αλλάξαμε καταλήξαμε στο Elysee. Εδώ και τρία χρόνια έχουμε αναλάβει το μπαράκι που βρίσκεται πάνω από τα πιο γνωστά μπουζούκια του Λονδίνου (που λειτουργούν από το ’60) και από τότε κάθε Παρασκευή και Σάββατο παίζω μουσική εκεί. Από το μαγαζί μας έχουν περάσει μεγάλα ονόματα του χώρου και όχι μόνο αφού, μας επισκέπτομαι και πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής Show Biz που επισκέπτονται την βρετανική πρωτεύουσα είτε για βόλτα είτε λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Το μυστικό βέβαια της επιτυχίας είναι ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα δέκα ατόμων, είμαστε η ομάδα των Hellenic Nights που έχουμε κανονικά τις δουλειές μας, την ζωή μας και αυτό το κάνουμε για χόμπι.
 7. Απ’ όσο γνωρίζουμε διοργανώνεται και Hellenic Nights με Έλληνες τραγουδιστές. Ισχύει;
 8. ‘Έχουμε κάνει αρκετές βραδιές- συναυλίες (Hellenic Nights), με μεγάλα ονόματα του χώρου και πολλές φόρες επικοινωνούν μαζί μας πολλοί  Έλληνες dj για να φιλοξενηθούν στον χώρο μας. Η ελληνική κοινότητα που ζει στο Λονδίνο είναι πολύ ενωμένη και έτσι το μαγαζί μας είναι σημείο αναφοράς για όλους τους Έλληνες οπότε πρέπει και εμείς να τους τιμούμε, όπως τους αξίζει.
 9. Εκτός, όμως, από από την νυχτερινή ζωή και την πολυεθνική στην οποία εργάζεσαι έχεις και την δική σου εκπομπή στο ράδιο. Τι έχεις να μας πεις γι΄αυτό;
 10. Μια φορά την εβδομάδα έχω την δική μου εκπομπή σε έναν ελληνικό μουσικό σταθμό που εκπέμπει εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια κανονικά και στην Ελλάδα. Ο σταθμός λέγεται London Greek Radio και έχει μεγάλη ιστορία καθώς δημιουργήθηκε στην δεκαετία του ’80. Μπορούν να μας ακούσουν άτομα και από την Ελλάδα (μέσω ίντερνετ) αλλά και από την Αγγλία (στο ραδιόφωνο) και τα τραγούδια που παίζουμε είναι κατά βάση ελληνικά.
 11. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην Ελλάδα;
 12. Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω αλλά μέχρι στιγμής τα επαγγελματικά μου και γενικότερα οι ασχολίες που έχω εδώ δεν μου το επιτρέπουν. Για αργότερα, όμως, δεν το απορρίπτω.