Ο Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ένας εκ των δύο υπουργών, που το «πόθεν έσχες» του, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις της κ. Χαραλαμπίδου, παρουσιάζει κενά και ελέγχεται από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η υπόθεση του Αλέκου Φλαμπουράρη έχει σχέση με τις μετοχές που διατηρούσε σε τεχνική εταιρεία. Το Mega ρώτησε τον ίδιο σχετικά με το ζήτημα του πόθεν έσχες και εκείνος δήλωσε:

«Όταν ορκίστηκα υπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές είχαν μεταβιβαστεί. Στο πόθεν έσχες υπάρχουν τα στοιχεία του 2014. Στο πόθεν έσχες του 2015 θα δηλώσω τη μεταβολή και δεν θα υπάρχουν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν».

Σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα, το άλλο πόθεν έσχες το οποίο πιθανότατα ανήκει σε υπουργό, ο οποίος επί τρία χρόνια δεν δήλωνε 1 εκατομμύριο σε κατάθεση, έκανε συμπληρωματική δήλωση 1 εκατομμυρίου και τώρα η επιτροπή πόθεν έσχες θα ελέγξει την υπόθεση.

Ακόμη, γίνεται λόγος σε κενά που υπάρχουν στα πόθεν έσχες και άλλων δύο ατόμων, με τον Αλέξη Μητρόπουλο να δηλώνει στο MEGA ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο.