Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ένα νέο “μαχητικό” κρεσέντο σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα από σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η κ.Κωνσταντοπούλου επιτίθεται για ακόμα μια φορά εναντίον της ελληνικής Κυβέρνησης, έπειτα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις της , πως η ίδια έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα και στοιχεία του Αλέξη Τσίπρα, για το διάστημα του Ιουλίου- Αυγούστου 2015.

Κάνοντας λόγο για “κοινωνιοκτόνο” ασφαλιστικό σύστημα, η κ.Κωνσταντοπούλου απηύθυνε, κάλεσμα στον ελληνικό λαό, να συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας από τους εργαζόμενους να μην παραιτηθούν και να συνεχίσουν να μάχονται για τα ασφαλιστικά δικαιώματά τους.

“Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται”, τόνισε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ενώ απευθύνθηκε ιδιαίτερα σε εκείνους που “δε χρωστάνε, δεν πουλάνε, δεν χαρίζουν τη ζωή τους στην τραπεζοκρατία, τη χρεοκρατία και στη δική σας αδίστακτη εξουσία”.

Υπενθυμίζουμε πως στο Μαξίμου ήδη επικρατεί κλίμα ανησυχίας έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις της κ.Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να έχει μηνύσει υπαλλήλους της Βουλής, αλλά και να έχει ηχογραφήσει και αποσπάσει έγγραφα της Βουλής για προσωπική χρήση.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter:

 

photos:Alexandros Michailidis / SOOC