Νεκρό ανασύρθηκε ένα 3 χρονών περίπου αγοράκι, από μια δεξαμενή έξω απ’ τις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κόρινθο. Οι αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις.

Το πρωί της Τρίτης, ένα αγοράκι έπεσε μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νήπιο ξέφυγε απ’ την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Η ανακοίνωση απ’ το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου» τονίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του.