Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η δολοφονία του οδηγού ταξί η οποία πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας θεωρείται πολύ πιθανό το ενδεχόμενο πίσω από τον φόνο να βρίσκεται κάποιος μανιακός δολοφόνος.

Οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες τους στην ύπαρξη κάποιου μανιακού δολοφόνου, καθώς αποκαλύφθηκε και άλλο ανάλογο περιστατικό το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ίδια περιοχή πριν από περίπου ένα μήνα.

Μιλώντας, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της Αστυνομίας, υπογράμμισε πως, πριν από έναν περίπου μήνα άγνωστος πυροβόλησε επίσης οδηγό ταξί. Ο οδηγός επέζησε, καθώς η σφαίρα τον τραυμάτισε ελαφρά στο λαιμό.

Έτσι, γίνονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί εάν και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο.

Θυμίζουμε, πως ο οδηγός ο οποίος δολοφονήθηκε τα μεσάνυχτα ήταν 52 ετών, κάτοικος Νέας Ιωνίας και εργαζόταν στο ταξί τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι πρώτες πληροφορίες υπογραμμίζουν, πως ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι το θύμα εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα.

Το ταξί κύλησε για λίγα μόνο μέτρα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Πως αποκαλύφθηκε το έγκλημα;

Όταν λεωφορείο το οποίο περνούσε από το σημείο δεν τα κατάφερε, από τη στιγμή που το ταξί είχε κλείσει τον δρόμο.

Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, αντίκρισε το θύμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τι βρέθηκε μέσα στο ταξί;

Ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο της ληστείας.

Την υπόθεση τονίζουμε, πως έχει αναλάβει το ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβόλησαν και σκότωσαν οδηγό ταξί στην Κηφισιά