Να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές , στις 20 Σεπτεμβρίου κάλεσε τους πολίτες της Καισαριανής ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να αφήσουμε το παλιό και φθαρμένο να πνιγεί στις αμαρτίες του ή να το πνίξουμε εμείς οι ίδιοι στην κάλπη».

Δήλωσε επίσης ότι για  να κερδίσουμε το αύριο πρέπει να τελειώσουμε με το χθες. Κάναμε μία  δύσκολη επιλογή, είπε και  θα είναι δύσκολη η συνέχεια ωστόσο σημασία έχει να έχεις τη δύναμη να σηκωθείς και να παλεύεις.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα δε μπορούμε να εμπιστευτούμε στο χθες το αύριο αυτού του τόπου παραδεχόμενος ότι κάθε ελληνικό σπίτι αιμορραγεί και η χώρα πρέπει να βγει από το χαντάκι που την έριξαν τόσα χρόνια.

Τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έγινε σύμβολο αντίστασης και αγώνα γιαυτό και μας ζητούν τα ρέστα αλλά δε θα ξεμπερδέψουν με την αριστερά καθώς ήρθε για να μείνει.

Υποστήριξε ότι μετά από σκληρές μάχες επανήλθε ο θεσμός των συλλογικών διαπραγματεύσεων στους χώρους εργασίας και δεν πρέπει να εμπιστευτούμε τους λύκους αλλά να τελειώνουμε με το χθες για να κερδίσουμε το αύριο.

Αντιμετωπίσαμε μέσα και έξω από την Ελλάδα το Γολιάθ και είμαστε πιο έμπειροι πιο σοφοί πιο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, η αριστερά θα βγάλει τον τόπο απο τα μνημόνια,κατέληξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.