Αν θες να έχεις μια απολαυστική και υγιή ερωτική ζωή, πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ορισμένους βασικούς μύθους που σε κάνουν να ζεις στο συννεφάκι σου και να μην πατάς τα πόδια σου στην Γη.

Φτιάξε, λοιπόν, τις προϋποθέσεις για μια απολαυστική ερωτική ζωή, καταρρίπτοντας τους παρακάτω μύθους.

Αγάπη σημαίνει και σεξ

Δυστυχώς όχι! Το ότι αγαπάς τον σύντροφό σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μετά από χρόνια σου βγαίνει στον ίδιο βαθμό να κάνεις σεξ μαζί του. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ζευγαριών που μετά από χρόνια σχέσης το πάθος τους εξαφανίζεται και η διάθεση για σεξ μειώνεται δραματικά.

Αν μιλήσεις στον σύντροφό σου για τις φαντασιώσεις σου, θα σε παρεξηγήσει

Εάν δεν μπορείς να του μιλήσεις για τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σου, τότε απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Όταν έχεις μια υγιή σεξουαλική ζωή με το ταίρι σου, δεν υπάρχει λόγος να του κρύβεις τίποτα. Όσο περισσότερο του ανοιχτείς και τους δείξεις τις επιθυμίες σου, τόσο καλύτερο σεξ θα απολαμβάνετε και οι δύο.

Αν δεν έχεις όρεξη για σεξ φταίει πάντα η κούραση

Φυσικά και όχι. Και το ξέρεις και μόνη σου. Όταν θέλεις να κάνεις σεξ, θα κάνεις όση κούραση και νιώθεις. Αν ξεκινήσεις να μην έχεις διάθεση για σεξ, τότε θα πρέπει να βρεις την πραγματική αιτία, χωρίς να ψάχνεις δικαιολογίες.