Θες όσο τίποτα να βελτιώσεις το ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σου γιατί νιώθεις, πως έχετε ρουτινιάσει. Κάτι έχουμε καταλάβει γι΄αυτό θα σε βοηθήσουμε δίνοντας σου ένα μόνο στοιχείο το οποίο θα αλλάξει τη σεξουαλική σου ζωή σαφώς προς το καλύτερο.

Σίγουρα, η κατανάλωση αλκοόλ έχει αποδειχθεί, πως δεν κάνει καλό στη σεξουαλική ζωή σου, αλλά υπάρχει κάτι το οποίο δεν ξέρεις.

Υπάρχει ένα είδος αλκοόλ το οποίο μετά από έρευνες αποδείχτηκε, πως βοηθά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

Τι αναφέρει η έρευνα;

Νέα έρευνα, λοιπόν, αποδεικνύει, πως το μυστικό για πιο απολαυστικό από ποτέ σεξ … είναι το κόκκινο κρασί.

Γιατί το κόκκινο κρασί κάνει καλό στο… σεξ;

Δύο ποτήρια κόκκινο κρασί κάθε μέρα ανεβάζουν τη σεξουαλική ορμή σας στα ύψη.

Για όλα φταίει η κουερσετίνη η ουσία η οποία περιέχεται στο κρασί και κάνει πιο kinky τις ορέξεις και των ανδρών, αλλά και των γυναικών.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένα άτομο το οποίο πίνει δύο ποτήρια κόκκινο κρασί την ημέρα διατηρεί επίσης σε υψηλότερο επίπεδο την τεστοστερόνη.

Αυτό οδηγεί σε έντονη επιθυμία του να κάνει σεξ, ενώ ο τύπος ο οποίος αντί για κρασί πίνει μπύρα δεν έχει τις ίδιες ορέξεις.

Προφανώς, το κόκκινο κρασί επηρεάζει και την όρεξη μιας γυναίκας για σεξ αφού αυξάνει τη ροή του αίματος στα ευαίσθητα μέρη του σώματός της τα οποία είναι γνωστά ως «ερωτογενείς ζώνες».

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις αν θες οι σεξουαλικές σου επιδόσεις να βελτιωθούν;

Να καταναλώνεις δύο το πολύ ποτηράκια κόκκινο κρασί. Αν το κάνεις πίστεψε μας πως θα δεις αμέσως διαφορά.

photo: elitedaily.com