Μίνι ανασχηματισμός βρίσκεται προ των πυλών στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Κ. Μητσοτάκης δείχνει έτοιμος να ανακατέψει την τράπουλα και να «μετακομίσει» ηχηρά ονόματα της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να θέλει να αξιοποιήσει τους ικανότερους για να τηρήσει παράλληλα τις ισορροπίες.

Ποια είναι τα ονόματα τα οποία παίζουν;

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο να αποχαιρετά τη θέση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και να αναλαμβάνει το έργο των κοινοβουλευτικών μαχών.

Την ίδια στιγμή οι πηγές εξηγούν, πως επικρατέστερος για τη θέση που κατέχει ο Γ. Κουμουτσάκος είναι ο Βασίλης Κικίλιας.

Ποιοι άλλοι θα αξιοποιηθούν από τον Κ. Μητσοτάκη;

Στη λίστα των στελεχών που θα αξιοποιηθούν από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι περιλαμβάνονται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Νίκος Δένδιας.

Σημειώνεται, πως παράλληλα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους τομείς των Εργασιακών, με τον Βασίλη Οικονόμου, Φορολογικής Πολιτικής με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, αλλά επίσης και Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου την ευθύνη ως συντονιστής έχει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ως τομεάρχης η Σοφία Βούλτεψη.

Να τονίσουμε, πως δεν θεωρείται καθόλου απίθανο να παρατηρηθούν αλλαγές ακόμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος.

photo:EUROKINISSI