Μερικές φορές νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά και οτιδήποτε και αν κάνεις, νιώθεις ότι  δεν μπορείς να φτάσεις τον στόχο σου. Ενώ έχεις την πρόθεση και τη θέληση για να πετύχεις τα όνειρα σου, κάτι πάει στραβά και όλα αλλάζουν. Μερικές φορές ίσως και να νιώθεις λίγο άχρηστος καθώς θεωρείς ότι τίποτα δεν μπορείς να κάνεις σωστά.

Βέβαια όλα αυτά λειτουργούν άσχημα στην ψυχολογία σου και κάποιες στιγμές νιώθεις ότι πνίγεσαι και  είσαι έτοιμος να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Και μόνο αυτή η σκέψη ίσως να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα για λίγο, αλλά  αυτό πραγματικά θες; Δηλαδή όταν τα πράγματα αρχίσουν να δυσκολεύουν, εσύ αποφασίζεις να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια;

Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα τότε εσύ πρέπει να γίνεσαι πιο σκληρός, πιο δυνατός. Είναι πάρα πολύ εύκολο να τραπείς σε φυγή αλλά αν το κάνεις αυτό δεν θα συγχωρέσεις πότε τον εαυτό σου. Σκέψου πόσο περήφανος θα νιώσεις , όταν μετά από καιρό θα σκέφτεσαι ότι δεν λύγισες. Ότι τη στιγμή που ένας δειλός θα το έβαζε στα πόδια εσύ στάθηκες δυνατός και πολέμησες.

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο τώρα αλλά εν καιρώ, αυτό θα αλλάξει. Αν υποκύψεις τώρα και το βάλεις κάτω, σίγουρα στην αρχή θα νιώσεις ανακουφισμένος. Μετά από λίγο καιρό, όταν θα έχεις ηρεμήσει θα νιώσεις ο μεγαλύτερος looser του κόσμου. Και όχι γιατί οι άλλοι  θα  σε κρίνουν έτσι αλλά γιατί έτσι θα βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.

Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν κατακτήθηκε εύκολα και η ζωή είναι ένας ατελείωτος αγώνας, στον οποίο εμείς συνεχώς τρέχουμε!  Μην καταριέσαι την τύχη σου για αυτά που σου έχουν τύχει αλλά προσπάθησε περισσότερο για το καλύτερο! Δώσε δύναμη στον εαυτό σου να συνεχίσει να αγωνίζεσαι. Μην περιμένεις κανένας να ανακαλύψει το ταλέντο σου αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου και κάνεις τους άλλους να πιστέψουν και αυτοί σε σένα.

Μην ξεχνάς τα όνειρα και τους στόχους σου. Επικεντρώσου σε αυτά και οτιδήποτε και αν γίνεται, μην μασάς…keep walking!