Υπάρχουν και μερικές ιστορίες αγάπης όχι πολύ συνηθισμένες… Δεν γνωρίστηκαν από κάποια κοινή παρέα, ούτε όταν αυτή είχε βγει ένα βράδυ με τις φίλες της. Στην περίπτωσή τους το Tinder ευθύνεται για όλα. Βεβαίως η συνάντηση τους άργησε… 3 χρόνια και έγινε στο studio του «Good Morning America»! 

Την λες και μία περίεργη ιστορία αγάπης. Ο λόγος για δύο νεαρούς οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα απ’ το Tinder. Θα μου πείτε “καλά και πόσοι γνωρίζονται στο Tinder, σιγά το ξεχωριστό”. Κι όμως.

Οι δύο νέοι μιλούσαν σε καθημερινή βάση για τρία χρόνια και τελικά γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοντά στο πλατό της εκπομπής «Good Morning America».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζος Άβσεκ, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ένα μήνυμα μέσω Tinder στην Μισέλ Αρέντας, επίσης φοιτήτρια στο Κεντ.

Η Μισέλ λίγο αδιάφορη αποφάσισε να μην απαντήσει. Τουλάχιστον όχι αμέσως. Της πήρε δύο μήνες αλλά τελικά απάντησε και ζήτησε συγγνώμη εξηγώντας του ότι είχε πέσει η μπαταρία του κινητού της.


Ευτυχώς ο Τζος είχε χιούμορ λέγοντας απλώς  «Ωω, τον βρήκες γρήγορα. Συνήθως μου παίρνει πέντε μήνες να βρω τον φορτιστή μου».

Τα τελευταία τρία χρόνια οι δυο τους συνομιλούσαν μέχρι που ο Τζος αποφάσισε να δημοσιεύσει τις συνομιλίες τους στο Twitter συγκεντρώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο περισσότερα από 100 χιλιάδες likes.

Τα νέα έφτασαν και στ’ “αυτιά” του Tinder, το οποίο τους ανακοίνωσε πως είχαν κερδίσει μαζί ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε μέρος της επιλογής τους ώστε να βρεθούν επιτέλους από κοντά!

 

Βεβαίως, η πρώτη τους τετ- α- τετ επαφή όμως έγινε κάτω από τα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών στην εκπομπή  «Good Morning America»! Και τώρα φανταζόμαστε πως ετοιμάζονται να κάνουν το ταξιδάκι τους. Ονειρικό.