Η Μίλα Κούνις τα βάζει με τον Τραμπ και λέει ότι “το τερμάτισε” σχολιάζοντας την στάση του υποψήφιου για το χρίσμα της Αμερικανικής προεδρίας.

Η ουκρανικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός Μίλα Κούνις υποστήριξε τους πρόσφυγες και τόνισε ότι ούσα και η ίδια μετανάστρια δήλωσε μεταξύ άλλων «δεν ήρθαμε για να ανατινάξουμε αυτή τη χώρα». Η 32χρονη ηθοποιός υπογράμμισε μάλιστα πως η ίδια πληρώνει τους φόρους της και κάνει ό,τι πρέπει ώστε να αποτελεί μέρος αυτής της χώρας.

«Είναι γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που συμβαίνει και λένε “πφ, θα πάμε και θα τα τινάξουμε στον αέρα”. Με στεναχωρεί που έχουμε βάλει μέσα μας τόσο πολύ φόβο», είπε με ειρωνική χροιά και σχολίασε τις θέσεις του Τραμπ, ο οποίος δήλωσε πως πρέπει να εμποδιστούν οι Σύροι πρόσφυγες να πάνε στις ΗΠΑ, γιατί είναι τρομοκράτες.

Η Μίλα Κούνις στα πλαίσια της συνέντευξης τα βάζει με τον Τραμπ και λέει ότι “το τερμάτισε” σχετικά με την στάση του να χτιστεί τοίχος κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό

Δεν υπάρχει λόγος. Πραγματικά είναι μια υπέροχη ιδέα. Το τερμάτισε. Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει μαζί του, μόνοι μας το κάνουμε