Όταν είσαι σε μια καινούρια φιλική ή ερωτική σχέση, έχεις άγχος για το πώς να αντιμετωπίσεις τον άλλον ώστε να νιώσει άνετα μαζί σου- κι εσύ το ίδιο. Το μυστικό είναι να κάνεις το κάθε άτομο που βρίσκεται κοντά σου να νιώθει ξεχωριστό. Έτσι μόνο θα νιώσει οικεία μαζί σου και θα μπορέσει η σχέση σας να πάει παραπέρα. Σου προτείνουμε, λοιπόν, μερικούς τρόπους για να κάνεις τους γύρω σου να νιώθουν ξεχωριστοί.

Δώσε ένα μικρό ξεχωριστό δωράκι

Είτε πρόκειται απλά για μια καραμέλα, είτε για ένα βιβλίο που βρήκες τυχαία στο μπαζάρ βιβλίου. Όλα είναι μέσα στο νόημα που ψάχνουμε και αποσκοπούν στο να νιώσει το άτομο που έχεις δίπλα σου ότι το σκέφτεσαι.

doro-ipopgr

Άγγιξέ τον 

Μια αγκαλιά έχει πάντα πολύ μεγάλη αξία. Ειδικά όταν πρόκειται για μια αυθόρμητη, ζεστή αγκαλιά. Ακόμα κι ένα χάδι ή ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο, είναι αυτό ακριβώς που σου λέμε. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη φυσική επαφή, όχι μόνο με το σύντροφό τους αλλά και με τους φίλους τους επίσης. Η δύναμη της αφής ενισχύει αποδεδειγμένα τη διάθεση και τη σύνδεση μεταξύ δυο ανθρώπων.

agkalia-ipopgr

Μοιράσου μια γλυκιά ανάμνηση των δυο σας

Για παράδειγμα “θυμόμουν τις προάλλες τη μέρα που γνωριστήκαμε και το γέλιο που είχαμε ρίξει”. Όταν δείχνεις στο άτομο που έχεις απέναντί σου ότι αναπολείς στιγμές σας, δείχνεις ότι σου είναι σημαντικό και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.

friends-ipopgr