Η Ειρήνη Τορνεσάκη είναι έξυπνη, δυναμική και είναι η μόνη Ελληνίδα που συμμετέχει στο Cirque Du Soleil. Μεγάλωσε στην Κρήτη, σπούδασε στο Λονδίνο, τώρα μένει στην Αμερική και χαρίζει την φωνή της στο πιο μεγάλο και ιδιαίτερο τσίρκο του κόσμου και το καλύτερο; Τραγουδάει ελληνικούς στίχους μαγεύοντας με αυτό τον τρόπο τους θεατές.

  1. Πώς προέκυψε το Cirque Du Soleil στην ζωή σου;
  2. Σπούδασα στην Αγγλία μουσική και τραγούδι. Όταν βρισκόμουν στο τρίτος έτος και μετά από την προτροπή ενός φίλου που με ενημέρωσε για την ακρόαση του  Cirque Du Soleil  πήρα την απόφαση να το δοκιμάσω. Έτσι πήγα και ένα χρόνο αργότερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως με θέλουν στην ομάδα τους.
  3. Τι ρόλο έχεις στην παράσταση;
  4. Είμαι η μόνη τραγουδίστρια. Φοράω ένα πολύ εντυπωσιακό κουστούμι και χαρίζω την φωνή μου στα θεάματα.
  5. Πόσο καιρό συμμετέχεις στην παράσταση;
  6. 1,5 χρόνο.
  7. Τραγουδάς και ελληνικούς στίχους;
  8. Ναι, ο σκηνοθέτης λόγω της καταγωγής σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να βάλουμε και κάποιους ελληνικούς στίχους και έτσι το κάναμε.

 1. Ξέρουμε πως σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας σου ασχολούνται με την μουσική. Πώς είναι να μεγαλώνεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον;
 2. Εγώ και 2 αδερφές μου πειραματιζόμασταν από μικρές με την μουσική. Όταν οι γονείς μας είδαν αυτό μας το ενδιαφέρον μας ώθησαν να το καλλιεργήσουμε ακόμα και πολύ. Ήταν κάτι τελείως φυσικό για εμάς άλλωστε και η μητέρα μας είναι καθηγήτρια μουσικής σε ένα γυμνάσιο.
 3. Σχόλια από φίλους και συγγενείς;
 4. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και με στηρίζουν σε κάθε βήμα και επιλογή μου. Είναι δίπλα μου ακόμα και αν χιλιομετρικά βρίσκονται αρκετά μακριά.
 5. Πώς είναι να ζεις στην Αμερική σε μια περίοδο που Ελλάδα βιώνει τόσα;
 6. Τα Μέσα όλη την κατάσταση την παρουσιάζουν ακόμα πιο επώδυνη απ΄ότι είδα πως είναι στην τελευταία επίσκεψη μου στην Ελλάδα. Βέβαια, όλοι με ρωτούν πως είναι οι γονείς μου που ζουν στην Ελλάδα και πως περνούν. Και εγώ τους βοηθώ όσο μπορώ. Τους στέλνω χρήματα και τους επισκέπτομαι συχνά.
 7. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις;
 8. Αυτή την στιγμή και στο άμεσο μέλλον νομίζω πως όχι. Τα επαγγελματικά μου σχέδια είναι αυτά που με κρατούν μακριά αλλά φυσικά προσπαθώ να διατηρώ στενή σχέση με την χώρα μου.
 9. Μελλοντικά σχέδια;
 10. Θέλω να μείνω στην παράσταση μέχρι σίγουρα το 2016 που λήγει το συμβόλαιο μου, μετά σκέφτομαι να κυνηγήσω σόλο καριέρα.