Θες να έχεις το τέλειο χαμόγελο και όποιος σε κοιτάζει να το ζηλεύει; Επιθυμείς τα δόντια σου να είναι λευκά, εντυπωσιακά και φυσικά υγιέστατα;  Όλα αυτά σίγουρα δε μπορείς να τα καταφέρεις όσο συνεχίζεις να μιλάς στο τηλέφωνο, ώρες ατελείωτες. Κλείσε, λοιπόν, αμέσως το τηλέφωνο και εμείς θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε.

 Ναι, όσο περίεργο και να σου ακούγεται η χρήση του κινητού τηλεφώνου βλάπτει τα δόντια και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το επιβεβαιώνουν και οι γιατροί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που διεξήχθη από το Tel Aviv University τα προβλήματα που μπορούν να πάθουν τα δόντια σου είναι αρκετά.

Βασικό, όμως, είναι ένα!

Όπως επιβεβαιώνει η έρευνα που διεξήχθη στο μακρινό Tel Aviv, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το  κινητό αλλάζει τη σύσταση του σάλιου και το κάνει αναποτελεσματικό απέναντι στην τερηδόνα.

Οι γιατροί που συμμετείχαν στην έρευνα, επισημαίνουν ότι καλό θα είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου να είναι όσο το δυνατόν πιο περιορισμένη γίνεται. Επίσης, εξήγησαν πως η σύνθεση του σάλιου σου, λόγω του τηλεφώνου, είναι ακόμα πιο εύκολο να αλλοιωθεί στα άτομα που φορούν σιδεράκια.

Συμβουλή!

Αν θες, λοιπόν, τέλεια δόντια και φυσικά εντυπωσιακό χαμόγελο, ξέρεις τι να κάνεις! Σταμάτα να μιλάς στο τηλέφωνο.