Το πιεις το Βόσπορο με το σύντροφό σου μπορεί να είναι ένα μεγάλο στοίχημα: είτε θα τελειώσει με έναν από τους δυο σας με δάκρυα στα μάτια, είτε θα τελειώσει με έναν από εσάς πραγματικά χαρούμενο. Ένα από τα δυο σενάρια είναι σίγουρα καλύτερα από το άλλο. Αλλά πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο, θα έχετε κάνει σίγουρα μια μεθυσμένη συζήτηση. Ορίστε μερικές μεθυσμένες συζητήσεις που κάθε ζευγάρι έχει κάνει.

Τα φοβερά επαγγελματικά σας σχέδια

«Μωρό μου γιατί δεν ανοίγουμε ένα μπαρ μαζί;» ή «Γιατί δεν παρατάς τη δουλειά σου να κάνεις να κάνουμε κάτι άλλο μαζί;». Είσαι φοβερή και μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα και η δουλειά σου είναι χάλια. Σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, από αυτό που κάνεις τώρα. Όλες οι απροσδόκητες επαγγελματικές ιδέες θα σας έρθουν ακριβώς εκείνη τη στιγμή, που θα έχετε καταναλώσει δυο μπουκάλια βότκα- το λιγότερο-.

zeygari-ipopgr(1)

Η φαντασία για τα μελλοντικά παιδιά σας

«Ευχαριστώ που με φρόντισες και με έβαλες στο κρεβάτι να κοιμηθώ. Σίγουρα θα γίνεις πολύ καλή μητέρα». Είναι κλασική φράση που θα ακουστεί όταν μετά από τόσο ποτό, φρόντισες ο σύντροφός σου να πάει ασφαλής για ύπνο. Αυτό βέβαια ξέρεις ότι πολύ απλά σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με ένα μεγάλο μωρό.

zeygari-ipopgr(2)

Ο τσακωμός με έντονα συναισθήματα

«Σημαίνεις τόσα πολλά για εμένα. Δεν περίμενα να μου το κάνεις αυτό. Δεν με αγαπάς όσο εγώ». Δεν είναι περίεργο εσύ ή ο σύντροφός σου να έχετε ένα τέτοιο ξέσπασμα όταν είστε μεθυσμένοι. Συνήθως όταν πίνεις και βρίσκεσαι με το σύντροφό σου, σου βγαίνουν όλα τα παράπονα που έχεις και ό,τι του κρατάς τόσο καιρό και δεν του το λες. Άνθρωπος είσαι κι εσύ πόσο να κρατηθείς;

zeygari-ipopgr

Σχεδιάζετε απίστευτα ταξίδια μαζί

«Μωρό μου νομίζω ότι πρέπει να κανονίσουμε αυτό το ταξίδι σε όλη την Ευρώπη, που τόσο καιρό ονειρευόμαστε». Εντάξει απλά ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κανονιστεί για κανένα λόγο, απλά τουλάχιστον μπορείς να χαρείς εκείνη τη στιγμή. Είπαμε μεθυσμένοι είστε, αν δεν πείτε τότε ό,τι κουλό σας έρχεται στο μυαλό, τότε πότε. Το ότι ο αγαπημένος σου δεν πρόκειται να αξιωθεί να κανονίσει το ταξιδάκι σας, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

poto-ipopgr