Κι εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα σ’ αυτή την ζωή, πάντα κάτι έρχεται και σου ανατρέπει αυτή την άποψη!

Κάπως έτσι ένιωσα κατεβαίνοντας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Περπατώντας αμέριμνη στην Βουκουρεστίου, βλέπω μπροστά μου δύο μικρά κοριτσάκια – ηλικίας περίπου 8 χρονών- που γυρνούσαν απ’ το σχολείο.

Και θα ρωτήσεις τώρα εσύ φίλε αναγνώστη πού είναι το περίεργο σ’ αυτή την εικόνα. Όχι δεν έχει κάτι περίεργο η εικόνα των παιδιών που γυρνούσαν απ’ το σχολείο αλλά το τι έλεγαν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε, λοιπόν, στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο κοριτσιών.

Και όχι απλά βρέθηκε, αλλά υποστηρίχθηκε κιόλας στο έπακρον!

Και για να μπούμε στο ψητό το θέμα είναι ότι το ένα κοριτσάκι προσπαθούσε να πείσει τη φίλη της γιατί ο Ντ. Τραμπ είναι κατάλληλος για επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής!

Συγκεκριμένα, το ένα κορίτσι είπε στη φίλη της: «Ο Ντ. Τραμπ είναι υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής. Και είναι πολύ καλός. Γιατί αν βγει θα κάνει πολύ καλά πράγματα και θα αλλάξει τον κόσμο. Ξέρεις όχι πόλεμο και τέτοια, αλλά θα αλλάξει τον κόσμο».

Μέχρι την Ελλάδα και τα κορίτσια δημοτικού έχει φθάσει, λοιπόν, η χάρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Το ανησυχητικό βέβαια δεν είναι ότι τα δύο κορίτσια ξέρουν τον Τραμπ, αλλά την άποψη που έχουν για εκείνον. Δύο μικρές ψυχές που ελάχιστα μπορεί να γνωρίζουν πόσο μάλλον να καταλαβαίνουν απ’ την πολιτική του Τραμπ, εκφράζουν θαυμασμό προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει μόνο η σκέψη της εκλογής του.