Πόσες φορές έχεις πιάσει το άλυτο θέμα στην παρέα σου για το ποιος κερατώνει περισσότερο; Εσείς οι άντρες είστε πιο άπιστοι, αυτό είναι σίγουρο! Ακούς την διπλανή σου να λέει ενώ φορτώνεις. Μπαίνεις δυναμικά στη συζήτηση με τα δικά σου… γαλλικά και στο τέλος ποτέ δε βρίσκεις ποιος είναι τελικά ο κερατάς και ποιος ο δαρμένος!

stop-ipopgr

Αντρικές…αταξίες!

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι εδώ για να μας δώσει την λύση! Στην πρόσφατη έρευνα λοιπόν που έκανε σε 2000 άντρες και γυναίκες, που κλήθηκαν να απαντήσουν αναλυτικά για τις σεξουαλικές τους συνήθειες, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο έδειξε ότι το 57% των αντρών δεν μπορούν να αντισταθούν στο νέο, γοητευτικό «γεύμα» που συναντούν στον δρόμο, παραμελώντας το ξαναζεσταμένο παστίτσιο που τους περιμένει στο σπίτι…! Το υπόλοιπο 43% έχει πιο πιστές τάσεις, δείχνοντας πως η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι κάτι που τους αρέσει πολύ και δεν θα το θυσίαζαν για μία νέα άγνωστη πρόκληση.

friends-kerato-ipopgr

Γυναίκες πιο πιστές με διαφορά…στήθους!

Η ψαλίδα κλείνει κατά πολύ στο αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών που μπορεί να είναι οριακά πιο πιστές, ωστόσο όταν μας την λένε στην παρέα θα πρέπει να κάνουμε τους κινέζους και να μην προσπαθούμε να βγούμε από πάνω γιατί έχουν δίκιο! Όπως αναφέρει λοιπόν ο επικεφαλής της έρευνας και καθηγητής ανθρωπολογίας, Ρόμπιν Ντένμπαρ, το 53% των γυναικών θέλουν να είναι πιστές και να τιμάν το στεφάνι τους(!) σε σχέση με το υπόλοιπο 47% που σκέφτονται σοβαρά την… κουτσουκέλα.

kerato-ipopgr

Πιστοί-Μονογαμικοί Vs Άπιστοι-Πολυγαμικοί

Η έρευνα συμπεραίνει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες εμφανίζουν έναν βασικό διαχωρισμό στις ερωτικές τους προτιμήσεις. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Ντένμπαρ το πιστός πάει πακέτο με το μονογαμικός (!), ενώ το άπιστος ζευγαρώνει με το πολυγαμικός! Αυτό είναι και μία από τις βασικές διαφορές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα, που είτε μονογαμικά, είτε πολυγαμικά δεν εμφανίζουν τέτοιο διχασμό.

metaniwneis-kerato-ipopgr

Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τέτοια συζήτηση στην παρέα αν είσαι άντρας σκέψου το καλά λοιπόν…!