Στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie πήρε την απόφαση να μιλήσει η Marion Cotillard. Η ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια του Pitt μίλησε ακόμα για το παιδί που περιμένει σε ανάρτηση της στο Instagram, όπου και ξεκαθάρισε πως είναι του συζύγου της.

Φανερά εκνευρισμένη η Marion Cotillard ξεκαθαρίζει, πως δεν έχει καμία σχέση με το πολυσυζητημένο διαζύγιο Brangelina και δηλώνει πως η ανάρτηση της θα είναι η πρώτη και μόνη αντίδραση της.

Αναλυτικά το μήνυμα της  Marion Cotillard στο Instagram:

«Αυτή θα να είναι η πρώτη και η μόνη μου αντίδραση στη θυελλώδη είδηση που κυκλοφόρησε πριν από 24 ώρες και παρέσυρε και μένα μέσα σ’ αυτή.

Δεν έχω συνηθίσει να σχολιάζω καταστάσεις όπως η συγκεκριμένη, ούτε να τις παίρνω στα σοβαρά, αλλά όπως η υπόθεση περιπλέκεται και επηρεάζει τους ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω.

Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε. Αυτός είναι η αγάπη μου, ο καλύτερος φίλος μου, ο μόνος που χρειάζομαι.

Δεύτερον, σ’ όσους έχουν υποδείξει ότι είμαι καταρρακωμένη, να πω ότι είμαι πολύ καλά και τους ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συνομιλία δεν μου προκαλεί κανένα άγχος . Και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους haters που έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση.

Τέλος, ελπίζω η Angelina και ο Brad, τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα, ότι θα βρουν γαλήνη μέσα σ’ αυτή την πολύ ταραχώδη στιγμή.

Με όλη την αγάπη μου, Marion».

photo:bbc.co.uk