Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

H Mαριέττα Φαφούτη παίρνει τη σκυτάλη απ’ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

 1. Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;
 2. Η νέα παραγωγή που πρέπει να ξεκινήσουμε το πρωί με τον κολλητό μου για ένα καινούριο διαφημιστικό. Μέχρι εκεί φτάνουν τα όνειρά μου για το μέλλον. Άντε μέχρι και την επόμενη εβδομάδα ;p
 3. Τι σε εξιτάρει;
 4. H ευφυΐα και το χιούμορ.
 5. Και τι σε ξενερώνει;
 6. Η αγένεια και η τσιγκουνιά.
 7. Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι κάνεις;
 8. Διώχνω το ρατσισμό και το μίσος από τις καρδιές των ανθρώπων.
 9. Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα έκανες κάτι διαφορετικά;
 10. Ου πάρα πολλά. Λάθη σχέσεων, ανθρώπων, επιλογών, άσχημες συμπεριφορές σε καλούς ανθρώπους, καλές συμπεριφορές σε κακούς ανθρώπους. Μέχρι και λάθος επιλογές σε καταλόγους εστιατορίων. Γενικά σε όποιο λάθος μπορούσα να κάνω undo, θα το έκανα με μεγάλη χαρά.
 11. Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;
 12. Χα, δεν μου έχουν πει ποτέ. Αλλά όταν ήμουν μικρή ήθελα να είμαι ο Οβελίξ που έτρωγε όλη την ώρα ή η Στρουμφίτα που την είχε όλο το στρουμφοχωριό στα όπα όπα.
 1. Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;
 2. “Απόψε για σένα θα ανάψω τ’ αστέρια” (Νίκος Μαμαγκάκης / Ντίνος Δημόπουλος) Το τραγούδι του φετινού μας καλοκαιριού και από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ.

 1. Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;
 2. Έχω την τύχη να μην είμαι τελειομανής και να μη με απασχολούν οι αποτυχίες μου. Οπότε συνήθως δεν κρίνω καν τον εαυτό μου, ή αν τον κρίνω τον ρίχνω στα μαλακά. Το ίδιο και οι δικοί μου άνθρωποι.
 3. Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;
 4. Χα, και που να ξερες ότι δεν μου αρέσει καθόλου το αλκοόλ. Οπότε η παραπάνω ερώτηση δεν θα με προβλημάτιζε ποτέ: Άνετα.
 5. Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;
 6. Αυτό που θέλω περισσότερο κάθε στιγμή της ζωής μου είναι η υγεία. Αλλά η αλήθεια είναι πως με το που έφτασα σε αυτή την ερώτηση με ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμο το παστίτσιο. Οπότε καταλαβαίνεις… ;p
Σημείωση!

Στη διεύθυνση www.mariettafafouti.com μπορείτε να δείτε όλες τις δουλειές της Μαριέττας Φαφούτη.

Photo: Constantine Belias