Ο Κουτσούμπας προειδοποιεί για τη βαρβαρότητα και τη σκληρότητα που έρχονται. Με λαϊκή συμμαχία θα μπορέσει να παλέψει ο ελληνικός λαός τα δεινά που έρχονται, υποστήριξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, όπου παρευρέθηκε.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας πραγματοποιείται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρών στη συγκέντρωση, τόνισε την ανάγκη να είναι ο λαός “ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις”.

Η πορεία δεν συνεχίστηκε στην Πλατεία Συντάγματος, λόγω της παρουσίας του Φρανσουά Ολάντ.

Τι δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ;

“Ο ελληνικός λαός δεν έχει δοκιμάσει ακόμη τη δύναμή του. Τα μέτρα που έρχονται είναι πάρα πολύ σκληρά, γι’ αυτό τώρα χρειάζεται κλιμάκωση της λαϊκής πάλης, λαϊκή ενότητα, λαϊκή συμμαχία όλων των εργατών, των ανέργων, των αγροτών, των επαγγελματιών, των παιδιών τους, των γυναικών τους, έτσι ώστε να μπορέσει να αντισταθεί, να παλέψει αυτή τη σκληρότητα και βαρβαρότητα που έρχεται”.