Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου – Πατρών αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή τη Δευτέρα για λίγες μόνο ώρες. Συγκεκριμένα, από τις 15:30 τη Δευτέρα έως τις 06:00 την Τρίτη και στις δύο κατευθύνσεις της εθνικής Κορίνθού – Πατρών και συγκεκριμένα στην περιοχή του κόμβου του Κιάτου λόγω εργασιών κατεδάφισης παλαιάς γέφυρας θα σημειωθεί εκτροπή των οχημάτων.

Αναλυτικά όσα θα συμβούν:

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία: «Τα οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πάτρα και Στυμφαλία, θα εξέρχονται στον κλάδο εξόδου του κόμβου Κιάτου και μέσω προσωρινής διαμόρφωσης θα επανεισέρχονται στη ΝΕΟ με κατεύθυνση προς Πάτρα, ενώ τα οχήματα με κατεύθυνση προς Στυμφαλία θα εξυπηρετούνται μέσω της επόμενης νέας γέφυρας του κόμβου Κιάτου περί τη ΧΘ 107,7 της ΝΕΟ, ακολουθώντας την προσωρινή σήμανση.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Πάτρα προς Αθήνα και Κιάτο, θα εξέρχονται στον κλάδο εξόδου του κόμβου Κιάτου και μέσω νέας γέφυρας είτε θα συνεχίζουν προς Κιάτο είτε μέσω του παλαιού κλάδου εισόδου προς Πάτρα και προσωρινής διαμόρφωσης, θα επανεισέρχονται στη ΝΕΟ με κατεύθυνση προς Αθήνα ακολουθώντας την προσωρινή σήμανση».

Φωτογραφία από τις ρυθμίσεις της κυκλοφορίας:

photo:Ολυμπία Οδός