Σε απίστευτη τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από το Ηράκλειο Κρήτης που είχε κατασκηνώσει στην Παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όταν προσπαθώντας να σώσουν δύο παιδιά τους από πνιγμό, έχασαν τη ζωή τους.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα 35 ετών, ζευγάρι, έχασαν τη ζωή τους όταν γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης δύο από τα τέσσερα παιδιά τους φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα.  Το ζευγάρι μπήκε για να τους σώσει αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία έβγαλε το αγόρι απ’ τη θάλασσα, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

Το λιμενικό ζήτησε και τη βοήθεια ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά από τη θάλασσα μετά από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν τα κατάφεραν.

Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να ανανήψουν τον άνδρα, καθώς ήταν ο μόνος που έδειχνε σημάδια ζωής, αλλά τελικά αυτός υπέκυψε.