Για “τηλεοπτικό σόου” έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών.

“Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόου με αφορμή τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, που η μόνη της αξία είναι τα προεκλογικά παιχνίδια όσων μετέχουν σ’ αυτήν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών απευθυνόμενο στον λαό που υποφέρει απ’ την πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Και συνέχισε λέγοντας:

Όλα τ’ άλλα κόμματα, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, έχουν τα μάτια στραμμένα στο μετεκλογικό τοπίο και στη συγκρότηση κυβερνήσεων αντιλαϊκής διαχείρισης, που θα κρατούν τον λαό εγκλωβισμένο στα ίδια- με τα σημερινά- αδιέξοδα, στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ.

“Την επόμενη μέρα των εκλογών αυτό που θα μετρήσει για τον λαό, είναι να βρίσκεται ο λαός σε καλύτερη θέση για να ανοίξουμε έναν άλλο δρόμο ελπίδας” υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε:

Αυτό μπορεί να γίνει με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, τη δύναμη της αλήθειας, του αγώνα, της ανατροπής.