Το «γάμο» αλλά και την αντίδραση του Σακελλαρίδη δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου με σχετική της ανάρτηση στο twitter.

Η κα Κωνσταντοπούλου είπε ένα μεγάλο μπράβο στον Σακελλαρίδη και επισήμανε:

Μπράβο, Γαβριήλ, που παραμένεις ακέραιος σε πείσμα του σαρκοβόρου κιτρινισμού,που δεν είναι μόνο μιντιακός. Το πιο σπουδαίο είν’ η ψυχή σου

Νωρίτερα στον viral κιτρινισμό που δέχτηκε αναφέρθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ο οποίος απάντησε στις ιστοσελίδες που τον στοχοποιούν με σχετική του ανάρτηση στο facebook.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τον «γκέι γάμο» που του χρεώνουν πως έχει κάνει και τόνισε πως το περίεργο ενδιαφέρον του κόσμου τον κάνει να γελά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σακελλαρίδη σχετικά με τον viral κιτρινισμό του:

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ από βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κάνω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω ότι παντρεύομαι στη Νέα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλοκ και πλήθος «περίεργων» για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.

O viral κιτρινισμός με ενοχλεί πιο πολύ για τους γύρω μου. Ακόμα και για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν και καμία -αναφορικά με την προσωπική μου ζωή- και για αυτό δεν μπαίνω στην ουσία των “κίτρινων” δημοσιευμάτων.

Δεν ανέχομαι όμως τη στοχοποίηση. Και περισσότερο όταν γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτει τα ένστικτα του «φιλοθεάμονος κοινού». Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η δικαιοσύνη».

Αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα …

Δημοσιεύτηκε από Gabriel Sakellaridis στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016