Για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστή για αύριο Παρασκευή η πρεσβεία της Βρετανίας στην Άγκυρα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η βρετανική διπλωματική αποστολή στην Τουρκία.
Σημειώνεται πως η βρετανική, όπως κι άλλες πρεσβείες, έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της γιορτής του Εΐντ αλ Άντχα (Γιορτή της Θυσίας), η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ. Ωστόσο, τελικά η βρετανική δεν θα δεχθεί ούτε αύριο κόσμο.
Τονίζουμε πως η πρεσβεία της Γερμανίας στην Άγκυρα σημείωσε «ότι οι διπλωματικές αποστολές της στην Τουρκία θα παρέχουν περιορισμένες υπηρεσίες μέχρι την Παρασκευή».
Η Bild μεταδίδει ότι τόσο η πρεσβεία όσο και τα γερμανικά σχολεία στην Τουρκία θα μείνουν κλειστά λόγω του φόβου για επίθεση.