Σε μια πρώτη συνάντηση με έναν άνθρωπο θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε συμπαθείς. Πολλές φορές όμως προσπαθούμε υπερβολικά και πετυχαίνουμε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμβουλές, κάποιος οδηγός που θα σε βοηθήσει απλώς μερικά, χρήσιμα tips  που ήδη γνωρίζεις και πολλές φορές ξεχνάς.

Κοίτα τους ανθρώπους στα μάτια

Είναι το πιο εύκολο πράγμα και το πιο σημαντικό. Η επαφή με τα μάτια είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον. Βέβαια μην “καρφώνεις” τον συνομιλητή σου γιατί ενδεχομένως να τον φέρεις σε δύσκολη θέση.

Διόρθωσε τη στάση του σώματός σου
Να στέκεσαι ευθεία με το πηγούνι στο “αέρα” και να μην καμπουριάζεις. Έτσι θα ξεχωρίσεις μέσα από το πλήθος και δεν θα προκαλέσεις πρόβλημα στην πλάτη σου.

Φόρα άνετα ρούχα
Φόρα ρούχα που σου ταιριάζουν, που τα “υποστηρίζεις”. Να αιθάνεσαι άνετα!

Να πίνεις περισσότερο νερό
Το δέρμα σου θα δείχνει ενυδατωμένο και υγιές. Μπορεί να είναι λίγο υποτιμημένο αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Κοιμήσου καλά
Αυτό δεν είναι εύκολο για όλους αλλά ο ύπνος θα σε κάνει να δείχνεις περισσότερο ελκυστικός, “φρέσκος” και υγιής.

χαμόγελο

Σταμάτα να μιλάς και άκου
Αξίζει να ακούσεις τι έχει να σου πει ο συνομιλητής σου. Να δώσεις προσοχή σε αυτά που σου λέει και όχι να μιλάς ακατάπαυστα.

Χαμογέλα
Τι πιο απλό και τι πιο ωραίο; Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός χαμόγελου. Με το χαμόγελο σου θα κερδίσεις τον συνομιλητή σου και θα “σπάσεις τον πάγο”.

Να σκέφτεσαι θετικά, να είσαι ο εαυτός σου και σίγουρα θα λάμψεις!

Photo: Getty Images