Όσο κι αν τόσο καιρό προσπαθούσες να πείσεις τον εαυτό σου πως στη σχέση σας όλα είναι καλά κατάλαβες πως δεν είναι και έτσι χωρίσατε. Καλά, μην πέσεις στα πατώματα, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ή έστω πριν το κάνεις διάβασε όσα έχουμε να σου πούμε μήπως και καταφέρουμε να σου αλλάξουμε γνώμη.

Ας μπούμε, λοιπόν, στο κεφάλαιο χωρισμός και ας συζητήσουμε όλα όσα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου για να συνεχίσεις να ζεις χωρίς να υποφέρεις.

Όσα πρέπει να σκεφτείς αφού χώρισες:

  • Έπρεπε να συμβεί: Για να φτάσετε σ΄αυτό το σημείο υπήρχαν προβλήματα και μάλιστα τόσο μεγάλα που δεν μπορέσατε να τα αφήσετε πίσω. Αυτό σημαίνει πως ο χωρισμός ήταν η μόνη λύση.
  • Φταις σίγουρα κι εσύ: Θα πρέπει να αναγνωρίσεις τις ευθύνες και να μην τα ρίχνεις όλα στον σύντροφο σου. Σόρυ λάθος, στον πρώην σύντροφο σου θέλαμε να πούμε.
  • Έγινε αυτό για να μην συμβούν χειρότερα: Να ξέρεις πως ακριβώς αυτό συμβαίνει στη ζωή. Γίνονται πράγματα για να μην γίνουν στη συνέχεια άλλα χειρότερα. Όσο κι αν πονάς οφείλεις να το δειχτείς, να κοιτάξεις μπροστά και να προχωρήσεις.