Εάν είσαι ιδιοκτήτης κατοικίδιου, σίγουρα κάθε φορά που θέλεις να κανονίσεις κάποιο ταξίδι έρχεσαι αντιμέτωπος με το εξής θέμα: Πού θα αφήσεις τον πιστό σου φίλο όσο εσύ θα λείπεις, εάν οι συνθήκες και το μέρος δεν σου επιτρέπουν να το πάρεις μαζί σου;

Το να πεις για ακόμα μια φορά στον κολλητό/ κολλητή σου να κάνει dogsitting δεν σου φαίνεται καλή ιδέα, γιατί νιώθεις άσχημα πλέον, αλλά το ξενοδοχείο ζώων σου φαίνεται ψυχρό και απόμακρο περιβάλλον για το ζωάκι σου, ενώ γνωρίζεις ήδη πως το προσωπικό θα πρέπει σε καθημερινή βάση ν’ ασχολείται με τόσα άλλα κατοικίδια, εκτός απ’ το δικό σου. Και τελευταίο, αλλά όχι αμελητέο, είναι φυσικά το κόστος.

Πλέον, όμως, δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα καθώς η υπηρεσία Keeppet έχει έρθει για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη! Μέσω της πλατφόρμας, βρίσκεις ένα φιλόζωο άτομο – που συνήθως έχει και δικό του κατοικίδιο- το οποίο αναλαμβάνει σε χαμηλό κόστος την φροντίδα του κατοικίδιού σου, όσο εσύ λείπεις.

Φυσικά, η φιλοξενία του κατοικίδιού σου στο σπίτι ενός keeper είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς ο κάθε keeper υπακούει στους κανόνες του Keeppet, έχει ελεγχθεί το background του και πληροί ορισμένα βασικά κριτήρια. Εσύ απ’ την πλευρά σου, μπορείς να επικοινωνείς καθημερινά με το ζωάκι σου, αλλά και να γνωρίσεις τον keeper πριν του εμπιστευτείς το κατοικίδιό σου!

Η ομάδα του Keeppet συστήνεται στο iPop.gr και εξηγεί πώς μπορεί να εξασφαλίσει ότι εσύ και το κατοικίδιό σου θα περάσετε τέλειες διακοπές!

 1. Πώς γεννήθηκε η ιδέα του Keeppet;
 2. Το Keeppet  είναι δημιουργία τριών φίλων, της Ειρήνης, του Φοίβου και του Χριστόφορου, που έχουν και οι ίδιοι ζωάκια.  Η ιδέα γεννήθηκε όταν η Ειρήνη, ακύρωσε ένα ταξίδι της στη Γενεύη επειδή δεν ήθελε να αφήσει το λυκόσκυλό της, την Τάρα, σε ξενοδοχείο ζώων. Μια που τελικά δεν πήγε ταξίδι, είχε χρόνο να σκεφθεί μια πραγματικά καλύτερη λύση για όσους έχουν κατοικίδια και πάντα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα πού να τα αφήσουν και ποιος θα τα φροντίσει αν χρειαστεί να λείψουν. Τώρα με το Keeppet, βρίσκουν έναν φιλόζωο keeper που μένει κοντά τους! 
 3. Περιγράψτε μας με λίγα λόγια ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία.
 4. Όποιος έχει κατοικίδιο και δεν μπορεί να το πάρει μαζί στις διακοπές του, μπαίνει στο www.keeppet.gr, κάνει αναζήτηση keeper με βάση την περιοχή που μένει και τις ημερομηνίες που θέλει να λείψει. Μετά εμφανίζονται αποτελέσματα με τους διαθέσιμους keepers και μπορεί να δει τα προφίλ τους όπου έχουν αναλυτικές πληροφορίες για τους ίδιους, τον χώρο τους, την εμπειρία τους με τα ζώα. Βλέπει επίσης αξιολογήσεις από άλλους ιδιοκτήτες, στατιστικά στοιχεία για το πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται στα αιτήματα, πόσες φιλοξενίες έχουν κάνει, καθώς και την αμοιβή που ορίζει ο κάθε keeper για την υπηρεσία. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον υποψήφιο keeper και τέλος κάνει κράτηση online! Τόσο απλό.Τόσο οι keepers όσο και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ταυτοποιούνται από την πλατφόρμα μας ώστε να μην μπορεί να γίνει ανώνυμη χρήση και για λόγους ασφάλειας όλες οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά. Ο ιδιοκτήτης και το ζωάκι του γνωρίζουν τον keeper πριν τη φιλοξενία για να εξοικειωθούν και βέβαια εμείς φροντίζουμε ώστε κάθε κράτηση να καλύπτεται με 24ωρη κτηνιατρική υποστήριξη από την ομάδα κτηνιάτρων μας.
 5. Γιατί να επιλέξω το Keeppet  κι όχι κάποιο ξενοδοχείο για κατοικίδια; Ποιες οι βασικές διαφορές;
 6. Το Keeppet προσφέρει 6 βασικά πλεονεκτήματα ώστε ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου να κάνει αμέριμνος διακοπές:
 • Σπιτική φιλοξενία στον χώρο του keeper, όπου το κατοικίδιο ζει μαζί του όπως κάνει και στο δικό του σπίτι και δεν μένει μόνο του στον περιορισμένο χώρο ενός ξενοδοχείου ζώων.
 • Προσωπική φροντίδα αφού ο keeper προσέχει μόνο το συγκεκριμένο κατοικίδιο ενώ μάλιστα κάνει παρέα και με τα ζωάκια του keeper, καθώς οι περισσότεροι έχουν και δικό τους κατοικίδιο.
 • Ο keeper μένει κοντά στον ιδιοκτήτη που έτσι δεν χρειάζεται να «ταξιδέψει» εκτός πόλης για να αφήσει το ζωάκι του σε ένα ξενοδοχείο ζώων, όπου θα βρεθεί ξαφνικά σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον μακριά από τα «λημέρια» του, κάτι πολύ σημαντικό, για τον σκύλο ιδίως. Έτσι και ο ιδιοκτήτης δεν χάνει χρόνο αλλά ούτε και το ζωάκι χάνει τις αγαπημένες του γωνιές όσο λείπει το αφεντικό του…
 • Ο ιδιοκτήτης γνωρίζει τον keeper και το σπίτι του από κοντά πριν φύγει και βεβαιώνεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το ζωάκι του.
 • Ο keeper στέλνει κάθε μέρα νέα και φωτογραφίες από το κατοικίδιο και είναι σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη!
 • Κάθε φιλοξενία καλύπτεται από δωρεάν 24ωρη κτηνιατρική κάλυψη και εξυπηρέτηση πελατών!

keep pet

 1. Πώς μου εξασφαλίζει το Keeppet  ότι το κατοικίδιό μου είναι σε καλά χέρια;
 2. Προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερη σιγουριά στους ιδιοκτήτες ζώων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Για αυτόν τον λόγο η χρήση του Keeppet γίνεται εφόσον ολοκληρώσει κάθε μέρος την εγγραφή του, η οποία είναι εντελώς δωρεάν. Μέσω της διαδικασίας εγγραφής επαληθεύουμε τα προσωπικά στοιχεία τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του Keeper (email, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση) και μ’ αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχει ανωνυμία χρηστών.Επιπλέον, για να χτίσουμε την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη προς τους keepers έχουμε μια σειρά από πιστοποιήσεις που μπορεί να λάβει ο keeper όπως να συνδέσει το προφίλ του στο Facebook, να πάρει συστάσεις από φίλους του, κλπ. Το πιο σημαντικό εργαλείο βέβαια είναι η αξιολόγηση των keepers από τους ίδιους τους πελάτες τους. Ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους χρήστες όλα αυτά μπορεί να μην είναι αρκετά. Γι’ αυτό δίνουμε σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου τη δυνατότητα να συναντηθεί με έναν keeper πριν τη φιλοξενία και αν στη συνέχεια το επιθυμεί να ακυρώσει την κράτηση χωρίς καμία επιβάρυνση. 

  Στη διάρκεια της φιλοξενίας, ο keeper ενημερώνει καθημερινά τον ιδιοκτήτη για το ζωάκι του, τηλεφωνικά και στέλνοντας photo updates, ενώ όλες οι κρατήσεις καλύπτονται από καθημερινή 24ωρη δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη, από την ομάδα κτηνιάτρων του Keeppet!  Επειδή κι εμείς όλοι έχουμε ζωάκια, κάνουμε το παν για να τα προσέχουμε!

 3. Ποια είναι η διαδικασία την οποία πρέπει ν’ ακολουθήσω για να γίνω keeper;
 4. Όποιος είναι φιλόζωος και έχει ή είχε στο παρελθόν ζωάκια, μπορεί να εγγραφεί στο Keeppet για να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας. Δημιουργεί το προφίλ του δημοσιεύει φωτογραφίες του χώρου του, φωτογραφία του ίδιου, δίνει αναλυτικές πληροφορίες για την εμπειρία του και τη σχέση του με τα ζώα και ενημερώνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Όπως σας είπα, ένα προφίλ ενεργοποιείται μόνο αφού προηγηθεί η ταυτοποίηση του χρήστη από το σύστημα. Πρέπει να πούμε ότι όλοι οι keepers είναι άνθρωποι φιλόζωοι με ιδιαίτερη ευαισθησία και αυτό αποδεικνύεται από τις αξιολογήσεις των ιδιοκτητών κατοικίδιων που τους βαθμολογούν με 5 στις 5 πατούσες, σε ποσοστό σχεδόν 100%! Δεν είναι μία απλή δουλειά που θα την έκανε οποιοσδήποτε προκειμένου να κερδίσει επιπλέον χρήματα, προϋποθέτει ευθύνη και μεγάλη αγάπη για τα ζώα.

keep pet

 1. Τι περιλαμβάνει μια κράτηση μέσω Keeppet;
 2. Περιλαμβάνει φιλοξενία στο σπίτι του keeper, πολλές αγκαλιές και χάδια, και αν πρόκειται για σκυλάκι, φυσικά τις βόλτες του! Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου πρέπει να παραδώσει μαζί και την τροφή του ζώου του για τις μέρες της φιλοξενίας.
 3. Τι γίνεται εάν το κατοικίδιό μου δεν τα πηγαίνει καλά με το κατοικίδιο του keeper;
 4. Γι’ αυτό προτείνουμε πάντα να γίνεται συνάντηση πριν την φιλοξενία ώστε αν προκύψει τέτοιο πρόβλημα, να μπορεί ο ιδιοκτήτης να ακυρώσει τη φιλοξενία εγκαίρως για να βρει άλλον keeper.
 5. Σε περίπτωση που το κατοικίδιο είναι άτακτο (κάνει ζημιές στο σπίτι, λερώνει, γαβγίζει) λόγω του στρες που θα βρίσκεται μακριά από τον ιδιοκτήτη του, πως διαφυλάττετε ότι ο keeper δεν θα το κλείσει στο μπαλκόνι;
 6. H παραμονή ενός ζώου σε μπαλκόνι απαγορεύεται από τον νόμο και από τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας μας. Είμαστε πολύ αυστηροί ως προς αυτό και εφόσον δεχτούμε καταγγελία λήγουμε αμέσως τη συνεργασία με τον keeper. Πάντως μέχρι σήμερα, που έχουν γίνει πάνω από 1000 κρατήσεις σε όλη την Ελλάδα δεν έχει ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο. Οι keepers είναι εξοικειωμένοι με τα ζώα και με την συμπεριφορά τους.

 1. Μπορώ να επικοινωνώ όσο λείπω, όλο το 24ωρο με τον Keeper;
 2. Ο keeper είναι φιλόζωος ιδιώτης, ασφαλώς κάποιες ώρες ξεκουράζεται! Αυτό που προτείνουμε είναι να συμφωνούνται ώρες και τρόποι επικοινωνίας (τηλέφωνο, skype, sms) μεταξύ των δύο πλευρών και να τηρούνται.
 3. Αν υπάρξει περίπτωση έκτακτης ανάγκης για τον keeper και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την κράτηση ενώ ο ιδιοκτήτης είναι μακριά τι γίνεται;
 4. Σε αυτήν την περίπτωση παρεμβαίνουμε εμείς, αναζητούμε εναλλακτικό keeper  και σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη μεταφέρουμε το ζωάκι του στον νέο keeper με τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση.

 1. Πόσες μέρες πριν την ημερομηνία κράτησης μπορώ να συναντηθώ με τον keeper; Αν δεν μου ταιριάξει έχω κάποια οικονομική κύρωση;
 2. Η συνάντηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μέρα, ακόμη και μία μέρα πριν την κράτηση. Αν για οποιοδήποτε λόγο οι δύο πλευρές αποφασίσουν να μη συνεργαστούν, τότε ο ιδιοκτήτης μπορεί να ακυρώσει και παίρνει πίσω όλο το ποσό της αμοιβής του keeper.