Και τα τατουάζ που αφαιρούνται περισσότερο είναι…

LIKE US ON FACEBOOK

Προφανώς όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι, τα τατουάζ που αφαιρούνται συχνότερα είναι εκείνα που περιλαμβάνουν ονόματα πρώην. Η λίστα όμως δεν σταματάει εκεί.

Μετά τα ονόματα των πρώην έρχονται περίεργα σχέδια και έντονα τατουάζ που απαγορεύονται σε ορισμένες δουλειές ή απλά ο κάτοχος δεν θέλει πλέον κάτι τόσο έντονο.

Είναι πολύ πιθανό άτομα νεαρότερης ηλικίας να κάνουν ένα μεγάλο, πολύχρωμο τατουάζ σε ένα πολύ εμφανές σημείο που μετά από λίγα χρόνια θα μετανιώσουν ή απλά θα επηρεάζει την επαγγελματική τους καριέρα.

Μερικά τατουάζ είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν λόγω του χρώματός τους. Για παράδειγμα, τα χρώματα που μοιάζουν πολύ με το χρώμα του δέρματός σου αφαιρούνται πολύ δύσκολα. Τέτοια χρώματα είναι το κίτρινο, το μπεζ και το καφέ.

Τα επόμενα πιο δύσκολα χρώματα είναι το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε. Όλως παραδόξως, το μαύρο είναι το πιο εύκολο χρώμα για αφαίρεση.

  • 1 στους 5 ενήλικες στις Η.Π.Α έχει τουλάχιστον ένα τατουάζ.
  • Οι γυναίκες είναι ελαφρώς πιο πιθανό να αποκτήσουν τατουάζ: 23% με 19% για τους άνδρες
  • 86% των συμμετεχόντων στην έρευνα είπαν ότι δεν έχουν μετανιώσει για κανένα τατουάζ τους, που σημαίνει ότι το 14% το έχει μετανιώσει.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved