Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι οι οικογενειακοί διορισμοί του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύπτονται ο ένας μετά τον άλλο και κάνουν τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρωταγωνίστρια στο νέο «κομματικό- οικογενειακό» διορισμό είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία φέρεται έχει συνέβαλε στην τοποθέτηση του συντρόφου της στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα. Ενώ αξίζει να τονιστεί, πως αποκαλύφθηκε και ο διορισμός της συζύγου του σκηνοθέτη του Τσίπρα στο γραφείο του κ. Δρίτσα.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ  του διορισμού, ο Χρήστος Φωτιάδης  έχει τοποθετεί στη θέση του ειδικού συνεργάτη δίπλα στον υπουργό Ναυτιλίας. Αξίζει να τονιστεί πως ο κ.Φωτιάδης σε διαθέτει κάποιο πτυχίο, καθώς είναι ακόμα φοιτητής των ΤΕΙ.

 

Από τις 9 Δεκεμβρίου, η Αθηνά Μαράκη η οποία είναι η σύζυγος του σκηνοθέτη του Πρωθυπουργού, όπως έχει γίνει γνωστό προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε θέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του συγκεκριμένου υπουργείου.

Αναταράξεις στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος έχει προκαλέσει ο διορισμός του συζύγου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, στη Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων.

Παράλληλα σάλος ξέσπασε και για τον αδερφό και τη μητέρα του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου, που «βολεύτηκαν» από την Κυβέρνηση.

photo:SOOC / Konstantinos Tsakalidis