Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την οποία προχωρούν σε αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν ανακοινωθεί. Την Πέμπτη κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των τρένων την Τρίτη 30 Μαΐου και την Τετάρτη 31 Μαΐου, έπειτα από την αναστολή των στάσεων εργασίας από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Βεβαίως, η ΠΕΠΕ δεν προχώρησε σε αναστολή της 24ωρης απεργίας της για την Πέμπτη 1 Ιουνίου με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), τα δρομολόγια των τραίνων θα πραγματοποιηθούν κανονικά, την Τρίτη 30.05 και την Τετάρτη 31.05, σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Την Πέμπτη 01.06 όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου για την ημέρα εκείνη δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.