Τον γνώρισες, βγήκατε 2-3 ραντεβού, πέρασες πολύ όμορφα και ξαφνικά σου είπε ότι είναι Single μπαμπάς. Ένιωσες τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια σου και άρχισες τους τηλεφωνικούς μαραθώνιους με τις κολλητές σου για το τι πρέπει να κάνεις. Θα σε βγάλουμε εμείς από το δίλημμα πριν έρθει ο λογαριασμός του τηλεφώνου σου και πάθεις εγκεφαλικό!

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να κάνεις σχέση με έναν Single μπαμπά και μάλιστα οι πιθανότητες να είναι και η καλύτερη σχέση της ζωής σου είναι πολλές.

Παρακάτω θα δεις απαντήσεις που έδωσαν Single μπαμπάδες σε έρευνα επί του θέματος!

Θα πάει τα πράγματα αργά

Έχεις συνηθίσει όταν βγαίνεις για καφέ με κάποιον το ραντεβού να έχει συνέχεια και συνήθως να καταλήγει στο σπίτι του. Εσύ ξενερώνεις γιατί θέλεις να το πάτε πιο αργά! Ο Single μπαμπάς δεν είναι τέτοιος τύπος! Δεν έχει τέτοια χρονικά περιθώρια! Πιθανότατα ο Single μπαμπάς διαφέρει από όλους όσους ξέρεις, δεν κάθεται με τις ώρες φορώντας το μποξεράκι του και να μιλάει στο Facebook. Έχουν υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα με το να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και  δεν θέλουν να χάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους με καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, έτσι πάνε τα πράγματα αργά για να είναι βέβαιοι ότι αξίζει η περίπτωση σου!

Δεν πιστεύει πως είναι το κέντρο του κόσμου

Οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να σου επιβεβαιώσει πως τα παιδιά έχουν την μαγική ικανότητα να σε κάνουν να δις τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Και ευτυχως για όλες τις γυναίκες, στην περίπτωση του Single μπαμπά τους μαθαίνουν πως δεν είναι το κέντρο του κόσμου. Όπως εξηγούν οι ίδιοι, αν είσαι σωστός γονιός θα μάθεις ότι η ζωή δεν πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό σου αλλά γύρω από τους ανθρώπους που έχεις στην ζωή σου!

Δεν θα αποποιηθεί των ευθυνών του

Ενώ οι υπόλοιποι άνδρες θ σε αγνοήσουν όταν τους ζητήσεις να σε συνοδεύσουν στο νοσοκομείο να δεις τον άρρωστο θείο σου ή όταν τους ζητήσεις να πάνε το αυτοκίνητο για σέρβις, ο single μπαμπάς θα είναι εκεί για σένα γιατί ξέρει πως τον χρειάζεσαι! Ξέρει πως είναι να τον έχουν ανάγκη και δεν πετάει χαρταετό όταν του το ζητάνε!

Δεν φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του

Ειδικά στην περίπτωση που είναι πατέρας κοριτσιών πρέπει να αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου για να πιστέψεις πόσο ευαίσθητος είναι. Το ν μεγαλώνεις ένα παιδί σε βοηθάει στο να έρθεις σε επαφή με την ευαίσθητη πλευρά σου και πως είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις την αγάπη σου! Επιπλέον θετικό: Αν σου αρέσει να περπατάς με τον καλό σου πιασμένοι χεράκι χεράκι, είναι ο ιδανικός άνδρας, καθώς κρατάει συνεχώς το χέρι των παιδιών του!

Ξέρει να ακούει

Ένας single μπαμπάς δεν θα κάνει πίσω όταν έρθει η στιγμή να κάνει μία σοβαρή συζήτηση αλλά και μία τελείως ανούσια κουβέντα που θέλεις εσύ! Ακούνε, συζητάνε και λύνουν προβλήματα σε καθημερινή βάση! Είναι μόνοι γονείς και έχουν πλήρως αναπτυγμένη την ικανότητα του να προσέχουν τι τους λέει ο συνομιλητής τους!

Σου επιτρέπει να παίξεις κάποιο ρόλο στη ζωή των παιδιών του

Ένας single μπαμπάς περιφρουρεί τα παιδιά του από τα πάντα. Το να σε συστήσει στα παιδιά του κάποια στιγμή σημαίνει πως θέλει να μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής του μαζί σου. Και πίστεψε μας αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να σου κάνει ένας άνδρας. Πρακτικά με μία πολύ μικρή κίνηση, το να σε γνωρίσει σ ένα παιδί, σου λέει ότι σε εκτιμάει τόσο πολύ που θέλει να σου δώσει την ευκαιρία να επηρεάσεις το παιδί του.