Οι Kadebostany κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, που τους αποθεώνει σε κάθε τους εμφάνιση. Οι pop ρυθμοί τους σε συνδυασμούς όμως που μόνο εκείνοι ξέρουν να κάνουν σε συνδυασμό με την εκρηκτική τους παρουσία κάνουν κάθε τους live μοναδικό. O Kadebostan, χαρισματικός πρόεδρος του γκρουπ μιλάει στο iPop για το Reworks Festival, όπου θα εμφανιστούν.

 1. Μετά τις τόσες φορές που έχετε επισκεφτεί την Ελλάδα, πώς νιώθετε;
 2. Αγαπάμε την Ελλάδα! Είναι η τέταρτη φορά που ερχόμαστε και ακόμα απολαμβάνουμε κάθε φορά που σας επισκεπτόμαστε. Είναι δύσκολο να το περιγράψω αλλά κάθε φορά που ερχόμαστε νιώθουμε μια πολύ ζεστή υποδοχή, η οποία σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι σπίτι σου.
 3. Πώς θα χαρακτηρίζατε το ελληνικό κοινό;
 4. Πιστό και με πολύ σεβασμό. Έχουμε μια ισχυρή βάση από fans στην Ελλάδα και δεν πρόκειται μόνο για μερικά τραγούδια που παίζονται στο ραδιόφωνο- οι άνθρωποι πραγματικά αγαπάνε και θέλουν να ενταχθούν στο σύμπαν των Kadebostany: την οπτική ταυτότητα, τη χώρα, τις συναυλίες και τη μουσική φυσικά. Σε άλλες χώρες έχουμε fans που είναι λίγο πολύ τρελοί, το ελληνικό κοινό είναι πολύ εξυπνότερο και δείχνει περισσότερο σεβασμό.
 5. Τι να περιμένουμε να δούμε από εσάς στο Reworks Festival?
 6. Όπως πάντα ένα πολύ ιδιαίτερο show. Οι Kadebostany είναι κάτι παραπάνω από μια μπάντα που παίζει τα τραγούδια της στη σκηνή, δίνουν μια ιδέα για το είναι οι Kadebostany στο σύνολό τους, τόσο μουσικά όσο και οπτικά. Δεν είναι μια συναυλία, αλλά μια παράσταση με μεγάλη ενέργεια και καινοτόμο οπτική παρουσίαση.
 7. Πώς νιώθετε που η μέρα του live σας είναι μια ημέρα πριν τις ελληνικές εκλογές;
 8. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, γι’ αυτό είναι μια ειδική κατάσταση και για εμάς και θέλουμε πραγματικά να είμαστε όσο το δυνατό πιο υποστηρικτικοί στον ελληνικό λαό.
 1. Ποιο από τα τραγούδια σας θα αφιερώνατε στους Έλληνες fans;
 2. Το “Castle in the Snow”, είναι ένα πολύ όμορφο και ενωτικό τραγούδι.

 1. Πείτε μας μερικά λόγια για το τελευταίο σας δίσκο “Pop Collection”. Σε τι διαφέρει από το πρώτο σας album;
 2. Είναι πολύ διαφορετικά. Ο πρώτος δίσκος, “Songs from Kadebostany”, ήταν περισσότερο για να εξερευνήσουμε την φολκλορική πλευρά της Δημοκρατίας του Kadebostany, ενώ το “Pop Collection” εξερευνά την pop πλευρά του πολιτισμού μας. Μου αρέσει να αλλάζουν τα πράγματα και να τα εξελίσσω, και όχι απλά να συνεχίζεται το ίδιο πράγμα από το ένα άλμπουμ στο άλλο. Ίσως να μείνεις το ίδιο έκπληκτος όταν θα ακούσεις το επόμενο άλμπουμ!

 1. Κάντε μια ευχή για Reworks Festival.
 2. Εύχομαι πολλή επιτυχία στο Reworks Festival σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Kadebostany έχουν ένα ισχυρό υπόβαθρο ηλεκτρονικής μουσικής στις ρίζες τους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μέρος του φεστιβάλ και γνωρίζω ήδη ότι θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

Οι Kadebostany θα παίξουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 22:30 στο Reworks Festival.