Βγήκες να ψωνίσεις, πήγες στο μεγάλο πολυκατάστημα που βρίσκεται στη γειτονία σου, μπήκες μέσα και απλά τα θες όλα… Θες, να γυρίσεις και τους τρεις του ορόφους, να δεις όλες τις βιτρίνες και να κάνεις τα ψώνια που σχεδίαζες εδώ και τόσες μέρες! Τα γυναικεία ψώνια, αποτελούν ιεροτελεστία, οπότε φέρσου όπως αξίζει στην περίσταση… Και πριν προλάβεις να αναρωτηθείς τι θέλει να πει ο τίτλος να σου θυμίσουμε πως οι γυναίκες όταν ψωνίζουν, κάνουν διάφορα ανεξήγητα πράγματα.

Έχεις πάει για τα ψώνια που λέγαμε. Πως θα ξεκινήσεις τη βόλτα σου; Αποφάσισες, ή όχι ακόμα, αν ανήκεις και εσύ στις «φυσιολογικές», σου λέμε πως στο πρώτο διάδρομο θα κάνεις ενστικτωδώς, δεξιά!

Δεν τρελαθήκαμε και σου λέμε, ότι μας ήρθε στο μυαλό, απλά διαβάσαμε, μία παράξενη έρευνα και θέλαμε να σου την μεταφέρουμε!

Για να καταλάβεις, τι εννοούμε, σε έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και αφορούσε τις καταναλωτικές συνήθειες των γυναικών, το αποτέλεσμα που μας φάνηκε περίεργο, ήταν ότι το 56% των γυναικών, σε ερώτηση, που τους έγινε για το πώς κινούνται μέσα στα πολυκαταστήματα, απάντησαν πως ξεκινούν τη βόλτα τους, στρίβοντας δεξιά! Καμία όμως δεν ήξερε γιατί το κάνει!

Οπότε, όταν θα βγεις για ψώνια, ακόμα και στο super market, παρατήρησε πως κινείσαι μέσα στον χώρο!