Η καλύτερη εποχή του troll έφτασε! Αν και αργά μπήκε επισήμως το φθινόπωρο και ο καιρός αποφάσισε να τα βάλει όχι μόνο με τους κοινούς θνητούς αλλά και με όσους αγαπούν τις ταινίες,  είπαν να ντυθούν αναλόγως και βγήκαν στην βροχή…

Έτσι, ντυθήκαμε και εμείς γρήγορα για να τους προλάβουμε και συναντήσαμε τα καλύτερα look της εποχής!

 

 • Η ξεχασμένη από την προηγούμενη:
  Ξενοκοιμήθηκε και δεν φαίνεται μόνο στους μαύρους κύκλους αλλά και στα παπούτσια. Έφυγε με ήλιο και πέδιλο και συνεχίζει να κυκλοφορεί με το ίδιο look και στην βροχή.
 • Ο λάτρης του Matrix:

  Θέλοντας και μη θα τον παρατηρήσεις από μακριά αφού ξεχωρίζει μες στο πλήθος. Φοράει μακριά καμπαρντίνα και περπατάει με στιλ.

 • Ο λάτρης Γερμανών Τουριστών:

  Είναι ο κλασικός Ελληνάρας που έχει, όμως, μια ιδιαίτερη αγάπη κυρίως στο στιλ των Γερμανών. Δεν θέλει να αποδεχτεί πως το καλοκαίρι έφυγε και έτσι συνεχίζει να φοράει τα σανδάλια του βάζοντας κάλτσες. Δύο σε ένα…

 • Η catwoman σε όλα τα μεγέθη:

  Και η κουτσή Μαρία εμπιστεύεται και αγαπά τα δερμάτινα (αφού το λέει η μόδα). Μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να τα βάλει όλα μαζί αφού η θερμοκρασία δεν το επέτρεπε οπότε σήμερα θα δεις όχι μια αλλά πολλές κόπιες της γυναίκας με τα δερμάτινα να κυκλοφορούν στους δρόμους. Προσοχή! Αληθινή είναι μόνο όποια φοράει μάσκα.