Είναι Καλοκαίρι και ετοιμάζεσαι να βγεις στην παραλία, αλλά θες κάτι έξτρα φέτος, για παράδειγμα, θες ένα τατουάζ, να διακοσμήσεις το κορμί σου, να τραβήξεις τα βλέμματα, των επίδοξων γαμπρών ή της ξανθιάς που θα κάθεται στην διπλανή ξαπλώστρα, πάνω σου… Το λάθος ξεκινά από εδώ, το τατουάζ , είναι κάτι που πρέπει να το θες εσύ και όχι να το κάνεις αρχικά, για να σε προσέξουν, οι άλλοι.

Έτσι, πριν τρέξεις, να προλάβεις ραντεβού, για να το χτυπήσεις , καλό θα ήταν να το σκεφτείς λίγο περισσότερο, γιατί εδώ που τα λέμε μπορεί αύριο, μεθαύριο, να μην θες ένα τεράστιο δράκο, στην πλάτη σου και να ψάχνεις τρόπους, να το αφαιρέσεις.

Όποτε αρχικά, καλό θα ήταν να το σκεφτείς πολύ για να πάρεις, εν τέλει, τη σωστή απόφαση, βάζοντας καλά στο μυαλό σου, πως μεγάλο ποσοστό των ατόμων που βιάζονται, στο τέλος, το μετανιώνουν. Ή ακόμη να κάνεις και εικόνα στο μυαλό σου, πως θα δείχνεις με το τατουάζ, όταν θα είσαι πχ. 70 ετών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της εφημερίδας Daily Mail, τονίζεται πως, ένας στους έξι ανθρώπους μετανιώνουν τα τατουάζ τους , θέλουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να το σβήσουν, έτσι οι μισοί καταφεύγουν στο γιατρό, για να αναζητήσουν τρόπο αφαίρεσης ενώ, οι υπόλοιποι το κρατούν και δεν το αφαιρούν, για να το έχουν, ως υπενθύμιση , του λάθους τους!

Συνήθως, αυτοί που το παθαίνουν, είναι άτομα, που έκαναν, κάτι μεγάλο και με το πέρασμα του χρόνου, κατάλαβαν, πως δεν μπορούν, να το υποστηρίξουν ή δε τους αντιπροσωπεύει πια.

Επίσης, σημαντικό ρόλο, παίζει το σημείο, στο οποίο, αυτό βρίσκεται, καθώς, όταν είναι νέοι, δεν έχουν θέμα με τη εμφάνιση τους, αντιθέτως, με το πέρασμα του χρόνου, γίνονται πιο συντηρητικοί και ντρέπονται να βγάζουν στη φόρα, τις ζωγραφιές του παρελθόντος.

Συμβουλή!

Αν, δεν είσαι τελείως έτοιμη- έτοιμος για τη μεγάλη αυτή στιγμή, της ζωής σου… καλό θα ήταν να το αναβάλεις ακόμα! Άσε το καλοκαίρι να περάσει για να μην χρειάζεται και την παραπανίσια φροντίδα του και φέρε το ξανά στο μυαλό σου, το χειμώνα!