Είναι από εκείνες τις στιγμές που περνά όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια σου, αλλά η θετική έκβαση της δοκιμασίας σου δίνουν δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια και σε κάνουν να βλέπεις το μέλλον με άλλο μάτι.

Μια δοκιμασία από αυτές πέρασε και ο αμερικανός Brian Correiar, ο οποίος έκανε κωπηλασία με το καγιάκ του  στην ακτή  Monterey, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν του επιτέθηκε λευκός καρχαρίας και ως εκ θαύματος όχι μόνο επέζησε αλλά δεν τραυματίστηκε κιόλας.

Για καλή του τύχη, την προσοχή του μεγάλου θηρευτή των θαλασσών τράβηξε το καγιάκ του τυχερού μέσα στην ατυχία του άντρα, οποίος κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης χωρίς ωστόσο να νιώθει σίγουρος για τη ζωή του μέχρι τη στιγμή που ανέβηκε σε ιστιοφόρο που περνούσε από το σημείο.

«Ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου» δήλωσε ο  Brian Correiar στο National Geographic σχετικά με την επίθεση. «Ξαφνικά ένιωσα να με τινάζει κάτι στον αέρα και την επόμενη στιγμή ήμουνα στη θάλασσα. Είδα το κεφάλι του καρχαρία να δαγκώνει το κανό και εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να απομακρυνθώ», πρόσθεσε.

Το κανό του αμερικανού κωπηλάτη ήταν εφοδιασμένο με σύστημα κινδύνου, το οποίο ειδοποιεί την Ακτοφυλακή για το σημείο όπου βρίσκεται αυτός που κινδυνεύει. Ωστόσο το σύστημα δεν δούλεψε και για καλή του τύχη ύστερα από λίγη ώρα πέρασε ένα ιστιοφόρο και τον μάζεψε από το νερό.

Δείτε και μόνοι σας το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: Dailymail.co.uk